Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REGULI noi pentru creșterea porcilor: Ce trebuie să facă gospodarii și ce le este total interzis

Publicat:

REGULI noi pentru creșterea porcilor: Ce trebuie sa faca gospodarii și ce le este total interzis Desi ANSVSA sustine ca „nu limiteaza cresterea porcinelor in gospodariile populatiei”, noile reguli pentru cresterea porcilor elaborate de vor ingreuna foarte mult activitatea gospodarilor. ANSVSA a publicat in dezbatere publica un ordin in care se precizeaza ca in micile gospodarii unde porcii sunt crescuti numai pentru ingrasare... REGULI noi pentru creșterea porcilor: Ce trebuie sa faca gospodarii și ce le este total interzis

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum poți grabi creșterea plantelor. Reguli de aur pe care le respecta toți gradinarii

17:05, 04.04.2024 - Daca vrei ca plantele tale sa creasca sanatos și rapid, aceste sfaturi utile despre cum poți grabi creșterea plantelor te vor ajuta sa le ingrijești și sa le oferi tot ce au nevoie ca sa te bucuri de ele in cel mai scurt timp. In timp ce natura iși urmeaza ritmul, exista mai multe strategii […] The…

CREȘTEREA COPIILOR Reguli clare pentru copii: Un concept nou in educație

18:55, 31.03.2024 - Mulți parinți neglijeaza necesitatea de a stabili reguli clare pentru copii, esențiale in clarificarea lumii inconjuratoare. De mici, copiii trebuie sa conștientizeze ca viața funcționeaza precum un joc - cu reguli bine definite și excepții, și nu ca o simpla distracție fara scop. The post CREȘTEREA…

Otrava de la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele romanești. Avertisment ANSVSA

11:30, 18.03.2024 - Mancam, fara sa știm de multe ori, mancare plina de substanțe extrem de periculoase sau produse contrafacute. Situația a fost confirmata și de specialiștii din domeniul siguranței alimentare. Potrivit experților, 10% dintre produsele alimentare nu sunt ceea ce spune eticheta ca sunt.Iar acest lucru…

Otrava de la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele romanești. Avertisment ANSVSA

07:01, 18.03.2024 - Mancam, fara sa știm de multe ori, mancare plina de substanțe extrem de periculoase sau produse contrafacute. Situația a fost confirmata și de specialiștii din domeniul siguranței alimentare. Potrivit experților, 10% dintre produsele alimentare nu sunt ceea ce spune eticheta ca sunt.Iar acest lucru…

Tradiții și superstiții de 8 Martie. Ce este total interzis sa faci in aceasta zi, daca vrei sa nu ai ghinion tot anul

12:15, 07.03.2024 - 8 Martie, de Ziua Internaționala a Femeii, este o ocazie pentru a fi sarbatorile femeile de pretutindeni, dar este și un prilej pentru superstiții populare. Iata cateva dintre ele de care este bine sa ții cont in aceasta zi pentru a te feri de ghinion!

Noua legislație interzice total comercializarea țigarilor electronice catre minori

06:25, 29.02.2024 - Amenzile pentru incalcarea acesteia putand ajunge pana la 100.000 de lei. Reguli stricte pentru reducerea expunerii copiilor si a tinerilor la produsele din tutun. In cadrul Comisiei pentru invațamant din Camera Deputaților, s-a votat in unanimitate inițiativa PSD prin care se extinde interzicerea utilizarii,…

Ciolacu: Guvernul va restitui operatorilor de transport rutier, licentiati in Romania, jumatate din cresterea accizei la motorina. In total, sunt peste 4.000 de transportatori care vor beneficia de acest sprijin

17:56, 22.02.2024 - „„Continuam sa ne respectam toate angajamentele fata de transportatori. Dupa ce am reusit sa reducem preturile politelor RCA, astazi vom decide sa compensam si cresterea accizei la motorina”, a afirmat Marcel Ciolacu, in debutul sedintei de joi a Guvernului. „Concret, Guvernul va restitui operatorilor…

14 milioane de euro pentru creșterea calitații ingrijirii in creșe și gradinițe

22:40, 15.02.2024 - Ministerul Educației va aloca bani pentru formarea personalului din creșe și gradinițe. Acest lucru va fi posibil prin intermediul proiectului „Formarea profesioniștilor din educația timpurie”, finanțat prin PNRR. In total, pentru acest proiect vor fi alocați 14 milioane de euro. Scopul proiectului…


Ce parere ai despre aceasta stire?