Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regina Elisabeta a II-a împlineşte miercuri 95 de ani. Ziua Alteţei Sale este sărbătorită de 2 ori pe an FOTO

Publicat:

a II-a implineste miercuri 95 de ani. Evenimentul va fi unul privat, deoarece este marcat de moartea de pe 9 aprilie. Conform traditiei, ziua de nastere a suveranei britanice este sarbatorita in cea de-a doua zi de sambata a lunii iunie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Rednic implineste 62 de ani. Surpriza pe care i-au facut-o un grup de copii la stadionul echipei UTA

14:56, 09.04.2024 - Tehnicianul Mircea Rednic implineste 62 de ani, iar marti a avut parte de o surpriza din partea unui grup de copii prezenti la stadionul echipei UTA Arad, potrivit news.roUTA ofera saptamanal, posibilitatea grupurilor organizate de copii sa faca un tur al stadionului.

Primaria Turda: Ieri am fost gazdele unui eveniment cultural cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor (Foto)

13:50, 09.04.2024 - Ziua Internaționala a Romilor a fost sarbatorita ieri și la Turda, unde au avut loc o serie de activitați culturale specifice romilor. „Participanții au luat parte la o serie de activitați culturale care au pus in lumina frumusețea culturii și tradițiilor romilor. Fiecare prestație artistica a fost…

???????????????? ????????????????????????????a a ???????????????????????????????????? sarbatorita la Centrul Cultural Mioveni

11:50, 25.03.2024 - In fiecare an, la data de ???????? ????????????????????????, este sarbatorita ???????????????? ????????????????????????????a a ????????????????????????????????????. Cu aceasta ocazie, tinerii actori ai Universitații Naționale de Arta Teatrala și Cinematografica „I.L.Caragiale” București, in parteneriat…

Trafic restrictionat in Bucuresti, in weekend, pentru procesiunea de Florii si semimaratonul. Care sunt zonele vizate

18:30, 22.03.2024 - Traficul rutier va fi restrictionat in Bucuresti, in weekend, cand vor avea loc mai multe evenimente culturale, religioase si sportive, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei, citata de Agerpres. Duminica, intre orele 07:00 - 14:00, se va desfasura concursul de alergare "Legal Half-Maraton 2024", iar…

Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, sarbatorita la Cluj-Napoca. Casa de Cultura a Studenților, iluminata in roșu, alb și verde.

12:45, 12.03.2024 - Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, marcata la mijlocul lunii martie, vine cu atmosfera de sarbatoare și in municipiul Cluj-Napoca. Data de 15 martie este una dintre cele trei zile naționale ale Ungariei.

„La mulți ani, maestre Eugen Doga!”. Distinsul compozitor implinește astazi frumoasa varsta de 87 de ani

10:15, 01.03.2024 - Distinsul compozitor, Eugen Doga, Cetațean de Onoare al municipiului Chișinau, unul din autorii Imnului Orașului - implinește astazi venerabila varsta de 87 de ani. Cu aceasta ocazie primarul capitalei, Ion Ceban, a venit cu un mesaj de felicitare.

Gheoghe Hagi implinește 59 de ani. Imagini de senzație publicate de Galatasay

14:45, 05.02.2024 - Fostul capitan la Generației de Aur, Gheorghe Hagi, implinește, luni, 59 de ani. Fosta sa echipa de club, Galatasaray Instanbul a publicat imagini de senzație din perioada in care romanul a activat in Turcia.


Ce parere ai despre aceasta stire?