Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regina Elisabeta a II-a evocă "devotamentul dezinteresat și sentimentul datoriei" cu puțin timp de difuzarea interviului lui Harry şi Meghan

Publicat:

a II-a a subliniat duminica importanta "devotamentului dezinteresat si a sentimentului datoriei" cu cateva ore inainte de difuzarea in SUA a unui interviu- confesiune foarte asteptat, acordat de printul Harry si sotia sa, , celebrei .

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meghan Markle a lansat primul produs al noului sau brand, American Riviera Orchard

15:40, 17.04.2024 - Meghan Markle a lansat primul produs din noua sa afacere American Riviera Orchard, in timp ce a trimis la 50 de influenceri un borcan de gem de capșuni. Creatoarea de moda Tracy Robbins și vedeta argentiniana Delfina Balquier se numara printre cei care au postat o imagine cu produsul pe Instagram Stories.…

Cand s-a produs ruptura intre William și Harry, de fapt. Momentul rușinos pe care toata lumea l-a uitat

09:50, 28.03.2024 - Prințul William și Harry nu au deloc o relație buna de cațiva ani, iar toți dau vina pe Meghan Markle pentru asta. Se pare, insa, ca ruptura dintre cei doi s-a produs cu mulți ani inainte de a aparea in peisaj celebra actrița, semn ca lucrurile sunt stricate de mult tima. Care a fost momentul […] The…

Kate Middleton și prințului William, in centrul controverselor și speculațiilor. De la ce a pornit totul

15:35, 16.03.2024 - Dupa interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey, din anul 2021, Kate Middleton și Prințul William au adoptat o noua strategie de PR, devenind mai puțin formali, in incercarea de a caștiga publicul de partea lor. Trei ani mai tarziu, cuplul regal a devenit centrul unei controverse.

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

22:11, 04.02.2024 - Continue reading Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa” at Info real.

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.

Noile troleibuze Solaris vor ieși pe traseu din 3 februarie. Ce se va intampla cu linia 336, precizari de ultima ora

18:11, 30.01.2024 - Anunțul a fost facut de catre primarul Capitalei, Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook. Noile troleibuze vor circula pe linia 61, care va prelua traseul liniei de autobuz 336 intre Complex Comercial Apusului și Piața Rosetti. De la tabla de clasa pe podiumul frumuseții: Cine este tanara profesoara…


Ce parere ai despre aceasta stire?