Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția prințului Harry când un jocheu încalcă protocolul regal și îi săruta mâna lui Meghan Markle

Publicat:

, unul dintre cei mai cunoscuți jochei din lume, a caștigat prima zi la sau de Cai, așa cum mai este cunoscuta competiția. Și s-a bucurat atat de tare incat a uitat cu totul de protocolul regal și i-a sarutat mana lui , proaspata soție a prințului Harry.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meghan Markle a lansat primul produs al noului sau brand, American Riviera Orchard

15:40, 17.04.2024 - Meghan Markle a lansat primul produs din noua sa afacere American Riviera Orchard, in timp ce a trimis la 50 de influenceri un borcan de gem de capșuni. Creatoarea de moda Tracy Robbins și vedeta argentiniana Delfina Balquier se numara printre cei care au postat o imagine cu produsul pe Instagram Stories.…

Cum a raspuns justiția britanica la cererea printului Harry de a-i asigura protecție permanenta

10:06, 17.04.2024 - Justitia britanica, care in februarie a refuzat sa ii acorde printului Harry protectie politieneasca in timpul vizitelor sale in Marea Britanie, a respins luni apelul ducelui de Sussex si l-a obligat pe acesta sa plateasca aproape toate cheltuielile de judecata in acest caz.

Cand s-a produs ruptura intre William și Harry, de fapt. Momentul rușinos pe care toata lumea l-a uitat

09:50, 28.03.2024 - Prințul William și Harry nu au deloc o relație buna de cațiva ani, iar toți dau vina pe Meghan Markle pentru asta. Se pare, insa, ca ruptura dintre cei doi s-a produs cu mulți ani inainte de a aparea in peisaj celebra actrița, semn ca lucrurile sunt stricate de mult tima. Care a fost momentul […] The…

Reactia prințului Harry și a sotiei sale Meghan dupa ce prințesa de Wales a anunțat ca are cancer

09:15, 23.03.2024 - Ducele și ducesa de Sussex au declarat ca ii ureaza „sanatate și vindecare” lui Catherine, Prințesa de Wales, dupa ce marturisirea ei privind diagnosticul de cancer a aparut in spatiul public.

Prințul Harry poate sa fie expulzat din SUA? Reacția șocanta a lui Donald Trump

10:20, 21.03.2024 - Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au mutat in SUA in anul 2020, dupa ce Joe Biden a devenit președinte. Cu toate acestea, Donald Trump spune ca administrația Biden a fost „prea grațioasa” cu cei doi. Intr-un interviu, fostul președinte al SUA a menționat ca „Nu sunt fan al lui Meghan”. Donald…

Kate Middleton și prințului William, in centrul controverselor și speculațiilor. De la ce a pornit totul

15:35, 16.03.2024 - Dupa interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey, din anul 2021, Kate Middleton și Prințul William au adoptat o noua strategie de PR, devenind mai puțin formali, in incercarea de a caștiga publicul de partea lor. Trei ani mai tarziu, cuplul regal a devenit centrul unei controverse.

Meghan Markle a confirmat ca iși va lansa un brand de „lifestyle”

11:50, 15.03.2024 - Meghan Markle, sotia printului Harry, a lansat joi un nou brand de „lifestyle”, denumit dupa resedinta californiana in care locuieste cuplul, a confirmat pentru AFP un purtator de cuvant al ducesei, relateaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?