Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția dură a Oanei Pellea, după moartea medicului Ovidiu Băjenaru: „Orice bășcălie despre Covid o consider lipsă de bun simț”

Publicat:

a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare, dupa ce doctorul neurolog s-a stins din viața din cauza coronavirusului. Actrița catalogheaza infecția de Covid-19 ca o „nenorocire”.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bugetul Capitalei a fost adoptat. Reacția lui Catalin Cirstoiu

14:40, 22.03.2024 - Vineri, consilierii generali au adoptat bugetul Capitalei, dupa trei incercari eșuate. Proiectul a fost aprobat in unanimitate, cu 51 de voturi ”pentru”. La inițiativa consilierilor generali ai PNL și PSD a fost convocata, vineri, o ședința extraordinara in care a fost supus la vot bugetul pentru anul…

In Caransebeș, lipsa de educație și bun simț

10:00, 20.03.2024 - CARANSEBEȘ – Nici nu s-au incheiat inca lucrarile de modernizare a zonei de blocuri de langa sala polivalenta din Pipirig, ca au și aparut niște „pitecantropi” puși pe distrugere! „LIPSA DE EDUCAȚIE ȘI BUN SIMȚ NU VA RAMANE NEPEDEPSITA! Noaptea trecuta au fost vandalizați mai mulți stalpi de iluminat…

Putin a vorbit pentru prima oara despre moartea lui Navalnii. Reacția unui opozant: liderul rus este „o insecta care se hranește cu sange”

12:01, 18.03.2024 - Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca principalul sau opozant politic Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa.

Ar trebui sa-și predea singur permisul la Poliție! Șofer suprins depașind, de trei ori, pe linie continua! (VIDEO)

20:10, 16.03.2024 - Demența și indiferența unor șoferi este raspunsul la multe accidente, care, uneori, ajung sa fie chiar tragice. Un șofer de camion a fost surprins in timp ce a depașit, de trei ori, pe linie continua. Șoferul a fost filmat de un alt participant la trafic, pe drumul Huedin Cluj, in timp ce efectua manevre…

Ministerul Apararii anunta prelungirea perioadei de recrutare pentru soldati profesionisti

08:01, 03.03.2024 - Ministerul Apararii a anunțat ca termenul de inscriere pentru candidații la posturile de soldați și gradați profesioniști se prelungește pana pe 8 martie, conform unei declarații de marți. Sunt disponibile 5.093 de poziții. Procesul de recrutare și selecție pentru aceste posturi este organizat in urmatorul…

Reacția lui Petre Roman dupa moartea Mioarei Roman: ‘Ma intorc in țara, era o femeie foarte puternica’

12:35, 23.02.2024 - In aceasta dimineața, la varsta de 83 de ani, a incetat din viața Mioara Roman, fosta soție a politicianului, și fostului premier Petre Roman. Imediat dupa anunțul facut de Oana, fiica celor doi, a aparut și reacția lui Petre Roman dupa moartea Mioarei Roman.

Tucker Carlson, impotriva lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Alexei Navalnii. Reacția jurnalistului

10:35, 18.02.2024 - Tucker Carlson s-a dezis de susținerea fața de Vladimir Putin dupa moartea șocanta a lui Alexei Navalnii, manifestandu-și opinia contrara doar cateva zile dupa ce a realizat un interviu cu președintele rus, scrie evz.ro .

Reacția MAE, dupa moartea lui Navalnii: O pierdere uriașa

11:10, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe reacționeaza, sambata, la moartea lui Alexei Navalnii, Ministerul iși exprima regretul profund ca urmare a anunțului despre decesul in inchisoare al politicianului rus de opoziție.


Ce parere ai despre aceasta stire?