Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răzvan Babană, cel mai bogat concurent de la Chefi la cuțite, este în pericol: „Am vârsta metabolică de 40 de ani și 128 de kilograme”

Publicat:

Satisfacut pe deplin pe toate planurile, mai are o singura neimplinire. Tanarul iși dorește sa slabeasca. Zambetul pe care il afiseaza nonsalant a palit un pic in lumina vestilor legate de starea sa de sanatate.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Cine este Cristian Partenie, tanarul care a facut shaorma de 47 de kilograme. Este celebru pe TikTok: „Am incercat sa imi depașesc limitele” / VIDEO

20:50, 25.03.2024 - In episodul 4 al sezonului 13 Chefi la cuțite, din 25 martie 2024, Cristian Partenie și-a facut prezența in platoul emisiunii de gatit de la Antena 1. Iata cine este tanarul care a facut shaorma de 47 de kilograme, dar care a devenit venit celebru pe platforma de TikTok. Iata ce le-a gatit celor patru…

iUmor. Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, show de comedie. Ce reacție au avut jurații: ”Meriți cuțitul de aur”

00:30, 25.03.2024 - Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a-și demonstra talentul in arta umorului. Finalul nu a fost unul așteptat de acesta, iar jurații i-au apreciat...mancarea pregatita pentru ei.

Cum arata sotia si copiii lui Catalin Țociu de la America Express. Fiul lui Romica Țociu, concurent surpriza la Chefi la cutite

00:20, 21.03.2024 - Romica și Catalin Țociu au format una dintre cele mai iubite echipe de la America Express, care a facut furori in cadrul show-ului și a atras simpatia tuturor. Puțini știu, insa, cine sunt și cum arata nora și nepoții marelui actor. Fiul acestuia a aparut acum și la Chefi la Cuțite. Catalin Țociu, la…

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, povestește despre inceputurile carierei sale: „Opt luni am plans in fiecare seara și am slabit zece kilograme”

21:26, 15.03.2024 - Au mai ramas trei zile pana la premiera maraton a noului sezon Chefi la cuțite, cel mai apreciat cooking show din Romania, care aduce in ringul culinar impresionanta experiența a celor patru jurați: Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefa

Star Matinal. Catalin Cazacu și-a deschis o noua afacere. Cum a ajuns sa colaboreze cu Vincenzo Aiello, fost concurent de la Chefi la cuțite / VIDEO

12:00, 01.03.2024 - Catalin Cazacu deține deja un restaurant, iar ieri a avut loc inaugurarea unei noi afaceri, tot un restaurant. Co-prezentatorul de la Xtra Night Show a facut de aceasta data echipa cu Vincenzo Aiello, fost concurent la Chefi la cuțite.

Marian Cocoș, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit. Mesajele emoționante transmise de foștii colegi de echipa

16:25, 15.02.2024 - A murit Marian Cocoș, fost concurent Chefi la Cuțite. In sezonul 2 ii incanta pe colegi și telespectatori cu priceperea și perseverența lui. Mesajul durerors prin care a fost anunțata pierderea antrenorului de box.

Cum arata Rikito Watanabe cand avea șase ani. Imaginea induioșatoare postata de fostul concurent Chefi la cuțite

15:35, 14.02.2024 - Rikito Watanabe și-a luat urmaritorii prin surprindere și a postat o fotografie cu el de pe vremea cand avea șase ani. Imaginea a starnit un val de reacții in mediul online. Iata cum arata simpaticul japonez in copilarie!

Un fost concurent de la Chefi la cuțite a ramas fara „casa”. Ce anunț a facut in mediul online

14:20, 02.02.2024 - Un fost concurent a dezvaluit ca este pe cale sa ramana fara „casa” care l-a gazduit in ultimii ani. Acesta este nevoit sa o scoata la vanzare și a apelat la ajutorul internauților.


Ce parere ai despre aceasta stire?