Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război între bunici, după ce și-au pierdut copiii într-un accident cumplit. „Fac orice să îmi văd nepoțica! Mă văd criminala fiicei lor”

Publicat:

Cu ochii in lacrimi, o bunica spune ca, de trei luni, nu si-a mai vazut nepotica. Unica amintire vie ramasa de la fiul ei, mort intr-un grav accident de motocicleta. Bunica simte a ajuns la capatul puterilor. Cuscra femeii ar fi amenintat-o cu moartea si i-ar fi interzis sa se apropie de casa ei, acolo unde o creste pe fetita de 4 ani. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vestea teribila primita de Kane » Trei dintre copiii lui se aflau in mașina care a facut accident pe autostrada

23:40, 11.04.2024 - Familia atacantului Harry Kane (30 de ani) a trecut prin momente de panica, dupa ce automobilul in care se aflau trei dintre copiii englezului a fost implicata intr-un accident in Germania. Copiii au fost duși la spital, nu au suferit rani grave și nu sunt in pericol. Bild a dezvaluit in aceasta seara…

Tanar din Buzau, in stare grava la UPU dupa un accident cumplit

19:50, 23.03.2024 - Un buzoian in varsta de 28 de ani se zbate intre viața și moarte la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzau, dupa ce a fost victima unui accident rutier grav produs astazi, pe Drumul Național 10, in localitatea Vernești. Sambata dupa-amiaza, Alex se deplasa cu motocicleta pe direcția…

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Accident cumplit pe ”Drumul Morții” din Buzau. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce un TIR l-a lovit frontal / FOTO

23:11, 12.03.2024 - Inca o tragedie s-a produs pe ”Drumul Morții” din Sibiu! Un barbat a murit intr-un accident cumplit, in urma cu cateva ore. Duba in care se afla a fost lovita frontal de un TIR și distrusa in totalitate. Șoferul nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire.

FOTO | Accident feroviar cumplit: Un tren a spulbera un buldoexcavator - Șoferul a murit pe loc

11:05, 11.03.2024 - Traficul feroviar este oprit, luni, pe raza localitații Caiuți, județul Bacau, unde trenul a lovit un buldoexcavator. Șoferul utilajului a ramas incarcerat și a fost declarat decedat. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Romane, traficul feroviar este oprit pe secția…

Accident cumplit intre un autocar și o mașina, in Constanța. Planul Roșu de intervenție a fost activat

19:10, 16.02.2024 - Un accident cumplit a avut loc, in aceasta seara, in apropiere de PTF Vama Veche, intre un autocar si un autoturism. Printre raniți se afla și un copil. A fost activat Planul Roșu de intervenție!

Indemnizații mai mari pentru vaduvele de razboi, copiii și parinții veteranilor: Cu cat vor fi majorate de la 1 martie

07:35, 16.02.2024 - Indemnizațiile oferite vaduvelor de razboi, copiilor și parinților veteranilor decedați vor fi majorate cu 250 de lei. Un proiect de lege care prevede acest lucru a fost votat in prima lectura de 67 de deputați, in cadrul ș edinței plenare de ieri, 15 februarie.

Accident cumplit pe DN 13: doi barbați au murit. O femeie, in stare grava

12:30, 08.02.2024 - Un accident cu urmari dramatice s-a produs joi, pe DN 13, in județul Brașov. Echipajele medicale au intervenit la fața locului, dar, din pacate, doua persoane nu au putut fi salvate. Doi barbati, unul in varsta de 55 de ani si celalalt de 60 de ani, au murit, iar o femeie a fost grav ranita […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?