Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Ucraina, ziua 392. Atacuri cu drone rusești lângă Kiev. Trei oameni au murit

Publicat:

Razboi in Ucraina, ziua 392. , , a afirmat ca asteapta "dialog" cu administratia de la Beijing pe tema initiativelor de negocieri, in contextul in care presedintele Chinei, , s-a aflat in vizita in Rusia.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noua lege a mobilizarii in Ucraina. Din Premier League, pe front

15:10, 06.04.2024 - Fundasul echipei Arsenal Londra, Oleksandr Zincenko, a declarat ca va parasi Premier League pentru a lupta in Ucraina in cazul in care va fi chemat de tara sa, aflata in razboi cu Rusia de doi ani, informeaza AFP. „Eu cred ca raspunsul este clar. Voi merge sa lupt”, a declarat fundasul stanga in varsta…

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Razboi in Ucraina, ziua 757 | Rusia a bombardat cu rachete și drone Kievul și mai multe regiuni din Ucraina

09:00, 21.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 757 | Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut liderilor mondiali ca o ordine internationala bazata pe reguli sa "functioneze din nou", opunandu-se utilizarii fortei de catre Rusia.

Razboi in Ucraina, ziua 745: Atacuri masive in Odesa și Harkov. Turcia vrea sa gazduiasca un summit de pace. LIVE TEXT

07:20, 09.03.2024 - Trei oameni au murit in Harkov, iar alte doua persoane in regiune Sumi. Sunt 26 de raniți. Totodata, o școala, un spital și centrul regional de asistența medicala de urgența și ale serviciului de apa au fost avariate.Președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a intalnit, vineri, cu Recep Erdogan, in…

Armata Ucrainei este in corzi: asalturile rusesti se inmultesc pe fronturile de Est si de Sud

16:10, 20.02.2024 - Ucraina a raportat marti zeci de atacuri rusesti pe fronturile de Est si de Sud, la o zi dupa ce presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a recunoscut ca situatia este "extrem de dificila" pentru fortele sale, lipsite de munitii si de ajutor american, dupa aproape doi ani de razboi, relateaza France…

Ucraina revendica atacuri cu drone asupra a doua rafinarii de petrol din Rusia

16:26, 09.02.2024 - Ucraina a revendicat vineri un atac cu drone asupra a doua rafinarii de petrol din regiunea Krasnodar, in sudul Rusiei, dupa ce Ministerul Apararii de la Moscova a susținut ca a neutralizat 19 drone inamice.

Razboi in Ucraina, ziua 704. Atacuri rusesti cu rachete si drone in Ucraina. A fost vizata zona industriala 

08:45, 28.01.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 704. O mica unitate de soldați ai Brigazii 47 Mecanizate ucrainene a executat o misiune de razbunare impotriva unui grup de soldați ruși care au executat prizonieri pe front, chiar daca aceștia din urma se predasera.


Ce parere ai despre aceasta stire?