Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Ucraina, ziua 343. Zelenski anunță noi reforme administrație, înaintea summitului UE de la Kiev. Netanyahu este deschis pentru rolul de mediator „dacă este întrebat”

Publicat:

Presedintele american a declarat ca va discuta cu in privinta suplimentarii ajutorului pentru Ucraina. Acesta a cerut si avioane de lupta F 16 si rachete cu raza lunga de actiune.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 790. Rusia anunța ca va bombarda "mai intens" bazele ucrainene cu armament occidental

15:20, 23.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 790. Presedintele SUA Joe Biden a promis in cadrul unei convorbiri telefonice cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, ca va trimite "rapid" ajutoare militare "importante" Ucrainei.

Razboi in Ucraina, ziua 790. Premierul britanic anunța cea mai mare finanțare a țarii sale pentru Ucraina

10:36, 23.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 790. Presedintele SUA Joe Biden a promis in cadrul unei convorbiri telefonice cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, ca va trimite "rapid" ajutoare militare "importante" Ucrainei.

Trump refuza invitația lui Zelenski de a veni in vizita in Ucraina. Cum motiveaza

09:35, 11.04.2024 - Donald Trump, candidat republican la alegerile prezidențiale din SUA, considera ca nu este potrivit sa viziteze Ucraina in acest moment deoarece nu detine o functie, a transmis miercuri echipa sa de campanie, dupa ce presedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a indemnat sa vina in vizita, informeaza…

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Razboi in Ucraina, ziua 764. Oficial de la Kiev: avioanele americane F-16 ajung in Ucraina pana la mijlocul verii

09:00, 28.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 764. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a facut un nou apel catre aliatii occidentali pentru a accelera livrarea avioanelor de lupta F-16 si a sistemelor de aparare antiaeriana Patriot, dupa atacurile din Harkov, soldate cu

Razboi in Ucraina, ziua 754 | Zelenski denunta alegerile din Rusia drept o simulare ilegitima, menita sa perpetueze dominatia lui Putin

00:10, 18.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 754. Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, denunta alegerile din Rusia drept o simulare ilegitima, menita sa perpetueze dominatia lui Putin. El critica dorinta lui Putin de a ramane la putere si manipularea procesului democra

Discuție intre Biden și Zelenski: ce spune președintele american despre continuarea ajutorului pentru Ucraina

11:05, 18.02.2024 - Joe Biden a anunțat sambata seara ca i-a transmis lui Volodimir Zelenski „increderea” sa in continuarea ajutorului militar american pentru Ucraina, care este blocat in prezent in Camera Reprezentanților.


Ce parere ai despre aceasta stire?