Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RĂZBOI ÎN UCRAINA Lupte grele pentru Kiev UPDATE 17 NATO desfăşoară forţa de reacţie rapidă în premieră

Publicat:

asupra Ucrainei intra in a doua zi a confruntarilor militare. Urmarește principalele știri despre evoluția conflictului pe PRESSALERT.ro UPDATE 17 NATO desfasoara elemente ale fortei sale de reactie rapida si va continua sa trimita arme Ucrainei, inclusiv aparare aeriana, a anuntat vineri seara secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, , dupa incheierea summitului NATO […] Articolul RAZBOI IN UCRAINA Lupte grele pentru Kiev UPDATE 17 NATO desfasoara forta de reactie rapida in premiera a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 788. Rusia, avertisment dur dupa decizia SUA de a aproba ajutorul pentru Ucraina

10:10, 21.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 788. Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, a salutat aprobarea de catre Camera Reprezentantilor a pachetului de ajutor mult asteptat pentru efortul de razboi al Ucrainei in fata Rusiei.

NATO si UE, reacție prompta dupa ajutorul SUA pentru Ucraina

22:50, 20.04.2024 - Seful NATO, Jens Stoltenberg, a salutat sambata aprobarea de catre Camera Reprezentantilor din SUA a unui pachet de ajutor mult asteptat de aproape 61 de miliarde de dolari pentru efortul de razboi al Ucrainei in fata Rusiei, relateaza AFP.

Stoltenberg: NATO trebuie sa asigure un ajutor militar previzibil pe termen lung pentru Ucraina

15:05, 03.04.2024 - NATO trebuie sa fie capabila sa ofere asistenta "previzibila" pe termen lung Ucrainei in fata agresiunii ruse, a declarat miercuri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, la Bruxelles, relateaza AFP si Reuters.

Jens Stoltenberg e suparat ca țarile NATO nu furnizeaza suficiente muniții Ucrainei: „Acest lucru are consecinte pe campul de lupta”

15:50, 14.03.2024 - Tarile membre ale NATO nu furnizeaza "suficiente munitii" pentru Ucraina, iar acest lucru are "consecinte in fiecare zi pe campul de lupta", a avertizat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, citat de France Presse, scrie Agerpres.

Ucraina spune ca se duc lupte grele in estul țarii. Orașul in care vor sa ajunga rușii: „Inamicul incearca sa-l ia cu asalt”

07:20, 10.03.2024 - Trupele ruse au crescut presiunea asupra pozitiilor defensive ucrainene in timpul unor lupte grele in estul Ucrainei, a declarat sambata comandantul ucrainean al regiunii, informeaza dpa, citata de Agerpres.

Semnul care arata ca Iohannis si-a luat adio de la sefia NATO

06:20, 07.03.2024 - Premierul francez, Gabriel Attal, a aratat, miercuri, la Haga, sprijinul Parisului pentru candidatura omologului sau olandez, Mark Rutte, la conducerea NATO, sustinuta deja de mai multe state membre. „Evident, sprijinim candidatura lui Mark Rutte pentru NATO, avand in vedere experienta sa, capacitatea…

Schimbare in discursul șefului NATO: Ucraina are dreptul de a lovi tinte rusesti din afara teritoriului ei

17:45, 23.02.2024 - Ucraina are dreptul de a lovi "tinte militare rusesti din afara Ucrainei", in conformitate cu dreptul international, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Comentariile recente sunt o premiera și arata o schimbare in retorica șefului Alianței Nord-Atlantice, de la inceputul razboiului,…

Ce sunt de fapt forțele de elita NATO care pot oricand intra oricand in Romania

08:15, 09.02.2024 - Forța de reacție rapida a NATO poate efectua operații militare in Romania pentru exista cadrul legislativ. Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a aprobat intrarea și acțiunea trupelor NATO de reacție rapida, formate din 20.000 de militari, pe teritoriul Romaniei in cazuri de urgența care amenința…


Ce parere ai despre aceasta stire?