Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat! Ce manevre au făcut ca să nu se dea de gol!

Publicat:

Daca finalul anului a anunțat multe desparțiri in showbiz, iata ca inceputul lui 2021 vine cu o mare impacare. și Cuza sunt din nou impreuna, dar iata ce manevre au facut ca sa nu se dea de gol! Mai nou, acum vor pleca chiar in vacanța! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anamaria Prodan a dezvaluit cum s-a impacat cu Gigi Becali. Fiul impresarei, rol “decisiv”

21:21, 08.04.2024 - Anamaria Prodan a surprins pe mulți atunci cand a dezvaluit ca s-a impacat cu Gigi Becali, patronul echipei FCSB. Acest moment de reconciliere a fost rezultatul unor discuții sincere și a unui efort comun, in care chiar și fiul sau, Bebeto, a avut un rol important. Impresara, cunoscuta pentru personalitatea…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ironia cu care și-a amuzat colegii: „Viața mea sentimentala este...”

09:05, 03.04.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca mereu voia buna in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. La fel s-a intamplat și in aceasta dimineața, atunci cand și-a amuzat colegii cu un banc inspirat din viața ei personala.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Cum se ințeleg Yamato Zaharia și Ema Karter de cand s-au desparțit. Mulți au crezut ca s-au impacat: „Am incredere...” / VIDEO

11:00, 24.02.2024 - Cum se ințeleg Yamato Zaharia și Ema Kater de cand s-au desparțit. Multe persoane au crezut ca au decis sa mai dea o șansa poveștii de iubire și sa se impace. Iata ce au marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.

Șofer ce ar trebui cautat de poliție dupa doua manevre extrem de periculoase pe centura Florești - VIDEO

16:05, 13.02.2024 - Un șofer inconștient este cautat acum pentru a fi tras la raspundere, cel mai probabil poliția fiind pe urmele lui. Șoferul din imagini era sa produca un accident grav pe centura Florești, dupa ce a dat dovada de inconștiența grava.”Acest șofer nu cred ca mai are ce cauta pe șosele la volan o perioada…

Madalina Ghenea, din nou in brațele lui Philip Plein. S-au impacat cei doi foști iubiți? „E frumos sa fii indragostit”

19:15, 02.02.2024 - Madalina Ghenea și celebrul designer Philipp Plein au furnizat surpriza inceputului de an! Dupa opt ani de la desparțire, cei doi au aparut, din nou, impreuna in ipostaze provocatoare. Fanii au speculat imediat o posibila impacare a celor doi, noteaza click.ro. Madalina Ghenea (36 de ani) a aparut,…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre Valentine's Day. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Dragostea e...”

08:55, 31.01.2024 - Ramona Olaru a spus o gluma despre Valentine's Day. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani i-a amuzat pe colegii ei de breasla cu acest banc pe care l-a spus in emisiune. Iata ce declarație a facut vedeta!

Cuvinte cheie:

impacat manevre ramona olaru

Ce parere ai despre aceasta stire?