Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramona Olaru, momente de panică la Neatza de Weekend. Un cunoscut vlogger i-a avariat bolidul de lux / VIDEO

Publicat:

este printre cele mai frumoase femei de la noi din țara, care se bucura zilnic de atenția telespectatorilor din cadrul emisiunii Neatza de Weekend. De data aceasta, frumoasa blondina a trecut prin momente de panica, dupa ce un cunoscut vlogger a declarat in direct ca i0a avariat bolidul de lux. Iata ce reacție neașteptata a avut vedeta!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ironia cu care și-a amuzat colegii: „Viața mea sentimentala este...”

09:05, 03.04.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca mereu voia buna in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. La fel s-a intamplat și in aceasta dimineața, atunci cand și-a amuzat colegii cu un banc inspirat din viața ei personala.

Saveta Bogdan, la un pas sa fie luata de poliție, in America! Cantareața a trecut prin momente de panica: ”A inceput sa țipe, zici ca i-am dat cu ceva-n cap”

23:05, 30.03.2024 - Ca in fiecare an, cantareața de muzica populara Saveta Bogdan pleaca in America, acolo unde are și concerte, dar se bucura și de familie. Artista ne-a povestit o intamplare in care a fost la un pas de a ajunge la poliție, dupa ce a cerut ajutorul unui om pe strada. Ce s-a intamplat și ce spune artista…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Momente de panica intr-un bloc din Piatra-Neamț! Un apartament a luat foc: 6 persoane s-au autoevacuat

07:16, 05.03.2024 - Forțele și mijloacele de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț au fost mobilizate rapid la fața locului, intervenind pentru a stinge incendiul.Potrivit informațiilor furnizate de ISU Neamț, șase persoane s-au autoevacuat din bloc pana la sosirea forțelor de intervenție. Nicio persoana…

Momente de panica intr-un bloc din Piatra-Neamț! Un apartament a luat foc

22:10, 03.03.2024 - Forțele și mijloacele de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț au fost mobilizate rapid la fața locului, intervenind pentru a stinge incendiul.Potrivit informațiilor furnizate de ISU Neamț, șase persoane s-au autoevacuat din bloc pana la sosirea forțelor de intervenție. Nicio persoana…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ce a spus asistenta TV despre femei: ”Sunteți multe care...” / VIDEO

09:35, 22.02.2024 - Ramona Olaru a revenit cu o gluma neașteptata, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a vorbit despre femei, iar colegii ei de platou au fost surprinși. Ramona Olaru a reușit sa atraga, din nou, atenția tuturor cu gluma de joi dimineața.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei despre Ziua Indragostiților: ”Este pentru fetele…” / VIDEO

09:30, 05.02.2024 - Ramona Olaru a inceput saptamana cu multa energie, dar și cu o gluma pe masura. Asistenta TV a starnit rasul tuturor, dupa ce a spus o gluma despre Ziua Indragostiților, care se apropie cu pași repezi. Colegii de platou ai Ramonei Olaru au fost amuzați de bancul ei, luni dimineața!

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Rikito Watanabe a trecut prin momente de panica. Ce a facut Sonny Medini

21:30, 24.01.2024 - Rikito Watanabe a trecut prin momente de panica și nu s-a mai putut controla in ediția 9 din cel mai nou sezon Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024. Iata ce i-a facut Sonny Medini la picioare, fara sa se teama de consecințe.


Ce parere ai despre aceasta stire?