Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramona Olaru, lovită de iubitul ei, Cuza, în fața unei camere de filmat! A căzut din picioare! Râzi cu lacrimi! Video

Publicat:

este pusa pe șotii și acasa, nu doar la „Neatza cu Razvan și Dani”. Intr-un clip pe care l-a publicat pe TikTok, apare dansand senzual in fața unei camere și prabușindu-se dupa ce iubitul ei, Cuza, a lovit-o cu o perna in cap.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

”O mai vezi și pe aia...”. Ce parere are Catalin Bordea despre relația profesionala dintre Cuza de la Noaptea Tarziu și fosta lui iubita, Ramona Olaru / VIDEO

20:20, 26.03.2024 - Catalin Bordea este de-a dreptul impresionat de cat de bine se ințeleg Cuza de la Noaptea Tarziu și Ramona Olaru, deși au avut o relație de iubire și au trecut printr-o desparțire. Iata cum vede comediantul modul in care se ințeleg cei doi, avand in vedere ca se intalnesc, in fiecare dimineața, la Neatza…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Cum au reacționat colegii ei: ”Mi-a zis sa beau...” / VIDEO

10:15, 08.02.2024 - Ramona Olaru și-a amuzat colegii de platou și de aceasta data. Asistenta TV a spus o noua gluma in platoul Neatza cu Razvan și Dani, iar reacția celor din jurul ei a fost peste așteptari. Ramona Olaru este ”responsabila” cu starea de bine și iși duce sarcina perfect pana la capat.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre Valentine's Day. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Dragostea e...”

08:55, 31.01.2024 - Ramona Olaru a spus o gluma despre Valentine's Day. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani i-a amuzat pe colegii ei de breasla cu acest banc pe care l-a spus in emisiune. Iata ce declarație a facut vedeta!

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru in emisiune: „Cineva acolo sus ma iubește...”

09:20, 24.01.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1 și reușește sa aduca zambetul pe buze atat colegilor sai de breasla, cat și telespectatorilor care se uita la emisiune. Iata ce banc a spus asistenta TV in aceasta dimineața!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre viața ei. Ce a spus asistenta TV in emisiune: „In ultimul timp...”

08:35, 19.01.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume tari in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus o gluma despre viața ei. Vedeta a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei de breasla.

Ramona Olaru, gravida in 2024? Asistenta de la Antena 1 a spus adevarul la inceput de an: „Ramane prima pe toate listele” VIDEO EXCLUSIV

14:20, 13.01.2024 - Alaturarea Ramonei Olaru la echipa Neatza cu Razvan și Dani i-a adus vedetei nu doar un capital de imagine, ci și venituri pe masura, la care se adauga contracte de imagine care au venit pe parcurs. Deși se bucura de un statut financiar, care ii permite sa se rasfețe și sa iși cumpere ce iși […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?