Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramona Olaru, distracție într-o vacanță exotică. Asistenta Tv s-a pozat în cel mai sexi costum de baie de până acum

Publicat:

, asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani, este una dintre cele mai apreciate figuri din showbiz-ul romanesc. Ea a captata admirația a milioane de oameni datorita carismei sale cu care surprinde de la primele ore ale dimineții in cadrul show-ului matinal. Iata cum s-a lasat pozata in vacanța

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Motivul pentru care barbații fug de Ramona Olaru. Asistenta TV marturisește de ce nu are o relație: ”Le e frica...” / VIDEO

19:30, 05.04.2024 - Ramona Olaru este indragita asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani. Cu toate ca a avut mai multe relații, in prezent este singura și marturisește ca este foarte bine. Barbații din viața ei au fost intimidați de succesul ei, motiv pentru care au ales sa plece.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, bancul zilei. Gluma cu care asistenta TV și-a facut colegii sa rada: „Maine daca nu ajung...” / VIDEO

08:35, 28.03.2024 - Și in aceasta dimineața, așa cum ne-a obișnuit, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce gluma buna a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olaru in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

17:26, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV, ironie la adresa barbaților: ”La toți papagalii…” / VIDEO

08:50, 14.02.2024 - Ramona Olaru a venit cu doza de energie și umor la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV are grija de starea de spirit a tuturor, motiv pentru care și de aceasta data a starnit hohote de ras. Iata ce ironie a facut la adresa barbaților, de Ziua Indragostiților.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, doza de umor in emisiune. Ce gluma a spus asistenta TV: „Daca te crezi prea...”

08:50, 26.01.2024 - Ramona Olaru a adus doza de umor in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și cu siguranța și pe telespectatori. Iata ce gluma a spus vedeta!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și-a amuzant colegii cu gluma zilei: ”Mi-au spus ca nu sunt capabila de o relație...” / VIDEO

08:46, 22.01.2024 - Ziua de luni incepe cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și-a amuzat colegii cu gluma zilei. Asistenta TV nu da niciodata greș cand vine vorba despre acest lucru și știe sa aduca zambetele pe buze in platoul emisiunii.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Bancul spus de asistenta TV: „Care e cel mai iubit barbat din lume?”

08:40, 17.01.2024 - Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu glumele pe care le spune in fiecare dimineața la Neatza cu Razvan și Dani. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre cel mai iubit și apreciat barbat din intreaga lume. Vedeta a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?