Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramona Olaru arăta total diferit în 2018. Fanii de pe Instagram ai vedetei au descoperit câteva diferențe inedite

Publicat:

, asistenta TV de la Neatza cu Razvan și Dani are intotdeauna apariții de senzație. Fanii emisiunii o vad tot timpul imbracata in cele mai indraznețe ținute, pe care vedeta nu se teme sa le poarte. Frumoasa blonda tinde sa aleaga articole vestimentare care sa ii puna in evidența atuurile fizice, insa nu mulți știu cum arata vedeta in anii precedenți. a postat recent o fotografie din 2018. Fanii de pe Instagram au descoperit cateva diferențe inedite.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Motivul pentru care barbații fug de Ramona Olaru. Asistenta TV marturisește de ce nu are o relație: ”Le e frica...” / VIDEO

19:30, 05.04.2024 - Ramona Olaru este indragita asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani. Cu toate ca a avut mai multe relații, in prezent este singura și marturisește ca este foarte bine. Barbații din viața ei au fost intimidați de succesul ei, motiv pentru care au ales sa plece.

Catalin Bordea, remarca neașteptata la adresa Ramonei Olaru: „Dimineața, la prima ora, deschizi ochii și o vezi”. Il compatimește pe Cuza

10:10, 27.03.2024 - Catalin Bordea crede ca le este foarte greu Ramonei Olaru și lui Cuza, care au format un cuplu, sa se vada aproape in fiecare dimineața, la munca. Foștii iubiți sunt colegi la matinalul de la Antena 1. Ramona Olaru, „vecina” de la „Neatza cu Razvan și Dani”, a trait aproximativ doi ani de zile o poveste…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Cum au reacționat colegii ei: ”Mi-a zis sa beau...” / VIDEO

10:15, 08.02.2024 - Ramona Olaru și-a amuzat colegii de platou și de aceasta data. Asistenta TV a spus o noua gluma in platoul Neatza cu Razvan și Dani, iar reacția celor din jurul ei a fost peste așteptari. Ramona Olaru este ”responsabila” cu starea de bine și iși duce sarcina perfect pana la capat.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre Valentine's Day. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Dragostea e...”

08:55, 31.01.2024 - Ramona Olaru a spus o gluma despre Valentine's Day. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani i-a amuzat pe colegii ei de breasla cu acest banc pe care l-a spus in emisiune. Iata ce declarație a facut vedeta!


Ce parere ai despre aceasta stire?