Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramona Olaru a scăpat porumbelul la Neatza. L-a blocat pe Dani Oțil: ‘Nu am de unde să știu’

Publicat:

a fost pusa in ”dificultate”, azi, la Neatza cu Razvan și Dani, dupa un material despre nutriție. a scapat porumbelul la , care a invitat in platou și un specialist in nutriție, a spus ce tema se va aborda in viitor legat de nutriție, și anume, care este legatura dintre […] The post a scapat porumbelul la Neatza. L-a blocat pe Dani Oțil: ‘Nu am de unde sa știu’ appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Obiectul inedit pe care Ramona Olaru il va avea in noul apartament. Vedeta Antenei 1 a dezvaluit ce imbunatațiri de mii de euro a facut: ‘Nu mai iau nimic de aici’ VIDEO EXCLUSIV

18:56, 08.03.2024 - Ramona Olaru și-a implinit visul, spre finalul lui 2023, cand și-a cumparat un apartament. Estima ca noul camin va fi gata in februarie 2024, insa colega lui Razvan și Dani a amanat mutarea, dorindu-și ca toate schimbarile sa fie facute in tihna, iar inaugurarea sa aiba loc spre vara. In interviul exclusiv…

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olaru in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

17:26, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Știrile Antena Stars. Dani Oțil, banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan. Prezentatorul TV a facut lumina: „Un moment...” / VIDEO

19:00, 04.03.2024 - Dani Oțil a fost banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan, pe vremea cand cei doi aveau o relație. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a facut lumina in acest caz. Iata ce marturisiri a facut prezentatorul emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ce a spus asistenta TV despre femei: ”Sunteți multe care...” / VIDEO

09:35, 22.02.2024 - Ramona Olaru a revenit cu o gluma neașteptata, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a vorbit despre femei, iar colegii ei de platou au fost surprinși. Ramona Olaru a reușit sa atraga, din nou, atenția tuturor cu gluma de joi dimineața.

Viața neștiuta a Ramonei Olaru. A trait la țara inainte de a deveni celebra: „Cand am ajuns prima data intr-o baie nu știam ce e”

16:55, 11.02.2024 - Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Razvan și Dani”, se bucura de un mare succes dupa ce a semnat contractul cu Antena 1. Puțini sunt cei care știu viața ei dinainte de a deveni celebra.Invitata recent la podcastul lui Jorge, Ramona Olaru a povestit cum a fost copilaria ei. Vedeta de la Antena…

Ramona Olaru e din nou singura. Ce s-a intamplat cu iubitul alaturi de care a aparut in ianuarie: „Intalnești tot felul de idioți”

13:15, 06.02.2024 - Ramona Olaru s-a desparțit de barbatul cu care a aparut luna trecuta, in ianuarie. Intr-un interviu pentru o emisiune de la Antena Stars, vedeta de la Antena 1 a confirmat ca e singura, nu mai e implicata in nicio poveste de iubire. Luna trecuta, Ramona Olaru a fost surprinsa de publicația Cancan alaturi…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre Valentine's Day. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Dragostea e...”

08:55, 31.01.2024 - Ramona Olaru a spus o gluma despre Valentine's Day. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani i-a amuzat pe colegii ei de breasla cu acest banc pe care l-a spus in emisiune. Iata ce declarație a facut vedeta!


Ce parere ai despre aceasta stire?