Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramona Olaru a răbufnit după ce a văzut ce i-a scris unul dintre fani. Cum a comentat asistenta TV situația: "El mă înjura pe mine că..."

Publicat:

este una dintre cele mai mondene apariții din showbiz-ul romanesc. Asistenta de la "Neatza cu Razvan și Dani" a fost, din nou, ținta rautaților in mediul online. Vedeta a primit un mesaj, din partea unui urmaritor, care a facut-o sa rabufneasca. Ce a spus .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sportul de care s-a apucat Ramona Olaru. Cate kilograme vrea sa slabeasca: „Primul antrenament”

21:15, 01.04.2024 - Ramona Olaru ne-a dezvaluit, la inceputul lui 2024, ca iși dorește sa faca mai multa mișcare fizica. Asistenta TV de la Neatza cu Razvan și Dani s-a ținut de plan, potrivit celor mai recente imagini. Frumoasa blondina a inceput sa practice box și vrea sa scape de kilogramele in plus. Foto Motivul pentru…

Ce face Ramona Olaru in avion, la fiecare zbor. Nu e de mirare ca lumea o iubește: ”Sunt lipicioasa” VIDEO EXCLUSIV

15:55, 31.03.2024 - Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase și indragite prezențe feminine din showbiz-ul romanesc. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani știe intotdeauna cum sa transmita o stare de bine și sa inveseleasca persoanele din jur ei prin energia sa debordanta. O vedem mereu sociabila, cu zambetul…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV, ironie la adresa barbaților: ”La toți papagalii…” / VIDEO

08:50, 14.02.2024 - Ramona Olaru a venit cu doza de energie și umor la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV are grija de starea de spirit a tuturor, motiv pentru care și de aceasta data a starnit hohote de ras. Iata ce ironie a facut la adresa barbaților, de Ziua Indragostiților.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei despre Ziua Indragostiților: ”Este pentru fetele…” / VIDEO

09:30, 05.02.2024 - Ramona Olaru a inceput saptamana cu multa energie, dar și cu o gluma pe masura. Asistenta TV a starnit rasul tuturor, dupa ce a spus o gluma despre Ziua Indragostiților, care se apropie cu pași repezi. Colegii de platou ai Ramonei Olaru au fost amuzați de bancul ei, luni dimineața!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre viața ei. Ce a spus asistenta TV in emisiune: „In ultimul timp...”

08:35, 19.01.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume tari in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus o gluma despre viața ei. Vedeta a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei de breasla.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Bancul spus de asistenta TV: „Care e cel mai iubit barbat din lume?”

08:40, 17.01.2024 - Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu glumele pe care le spune in fiecare dimineața la Neatza cu Razvan și Dani. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre cel mai iubit și apreciat barbat din intreaga lume. Vedeta a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?