Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramona Gabor a încins internetul. Apariție de senzație într-un costum de baie minuscul

Publicat:

Controversata și misterioara a fost și este și acum viața . Plecata dintr-o familie modesta, din Bacau, vedeta a știut sa se ridice și sa-și asigure un trai de lux departe de plaiurile mioritice. Vacanțe in cele mai scumpe destinații ale lumii, haine scumpe, mașini luxoase, locuințe la care unii nici nu viseaza și […] The post a incins internetul. Apariție de senzație intr-un costum de baie minuscul appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un nou cuplu de senzație in showbizul romanesc? Larisa Popa primește cadouri scumpe dupa plecarea de langa Pescobar

16:55, 11.04.2024 - Larisa Popa i-a spus ‘adio’ lui Pescobar, dar o duce mai bine de cand a renunțat la jobul de la Taverna Racilor. Un milionar din Romania a pus ochii pe ea și a bombardat-o cu cadouri scumpe. Cine ar incerca sa ajunga la inima brunetei? Victoraș Micula, amorezat de Larisa Popa? Larisa Popa, managerul…

Daiana Anghel, apariție controversata dupa Power Couple. Toata lumea a intors capul dupa ea

15:36, 24.03.2024 - Daiana Anghel a surprins tot Internetul cu ultima sa apariție. Caștigatoarea Power Couple s-a afișat intr-o ipostaza la care nimeni nu se aștepta și a primi o mulțime de critici. Ce a putut sa iși faca la nivelul feței, incat sa ii șocheze pe toți. Daiana Anghel, de nerecunoscut Daiana Anghel a intrat…

Kanye West și soția sa, o noua apariție controversata. Cum au aparut pe strazile din Milano: „Dați-i afara din țara!”

12:35, 28.02.2024 - Kanye West și soția sa au bifat o noua apariție controversata in Milano. In timp ce partenerul ei a fost acoperit din cap pana in picioare, Bianca Censori s-a afișat intr-o ținuta care i-a lasat la vedere extrem de multa piele. Iata imaginile cu cei doi care s-au viralizat rapid!

Ramona Gabor, imagini din vacanța de lux. Destinația in care se relaxeaza vedeta: „Paradisul” / FOTO

19:40, 28.01.2024 - Pentru cele mai multe vedete, luna ianuarie este dedicata vacanțelor și așa s-a intamplat și in cazul Ramonei Gabor. Sora Monicai Gabor a plecat intr-o destinație extrem de cunoscuta, in special in randul celor care adora caldura.


Ce parere ai despre aceasta stire?