Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raluca Turcan, anunț major pentru românii din Germania. Vești bune pentru viitor!

Publicat:

Muncitorii sezonieri din Romania care au zburat in Germania pentru a munci și-au exprimat ingrijorarea cu privire la condițiile in care lucreaza și traiesc. Mulți dintre aceștia spun ca nu sunt respectate regulile de igiena și de distanțare sociala. Anul trecut, in plina pandemie și restricții de intrare și ieșire din Romania, 2.000 de muncitori […] The post , anunț major pentru romanii din Germania. Vești bune pentru viitor! appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești importante pentru pensionari! Ce s-a anunțat despre recalculare: „Se iau doar anii...”

18:05, 06.04.2024 - Anunț important pentru pensionarii din Romania! Ce precizari s-au facut cu privire la recalculare. Declarațiile facute in cursul zilei de astazi de catre Doina Parcalabu, fosta șefa a Casei Naționale de Pensii.

Anunț important! Cine sunt romanii care primesc salariu mai mare și sporuri majorate

13:36, 22.03.2024 - Anunț important! Guvernul a adoptat masuri esențiale pentru creșterea salariilor și a sporurilor pentru un segment crucial al forței de munca din Romania. Iata cine sunt cei ce vor putea beneficia de bani in plus.

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

Romania a caștigat procesul aurului de la Roșia Montana. Anunț major din SUA

12:10, 09.03.2024 - Romania a caștigat procesul aurului de la Roșia Montana. Dupa 9 ani de procese, verdictul Curții de Arbitraj Comercial Internațional de la Washington a fost unul favorabil pentru țara noastra. Astfel, compania Gabriel Resources, cea care urma sa exploateze aurul de la Roșia Montana, trebuie sa plateasca…

Vesti bune pentru soferi. Iata romanii care ar urma sa NU mai plateasca impozit pentru masina! Vezi daca esti pe lista lor!

10:16, 05.03.2024 - Soferii din Romania primesc si vesti bune. O noua lege ii scutește de la plata impozitului auto. Cine se incadreaza? Proiectul de lege vizeaza scutirea de impozit pentru persoanele aflate in circumstanțe speciale. Propunerea ar urma sa fie pusa in aplicare numai pentru un singur autovehicul cu o capacitate…

4 martie 1977. Cat de protejata este Capitala in caz de cutremur. Raspunsul lui Raed Arafat

18:00, 04.03.2024 - Intrebat, la un post TV, daca municipiul Bucuresti ramane vulnerabil la un posibil cutremur, Arafat a afirmat: "Da, fara discutie, din cauza cladirilor care inca necesita consolidare sau daramare si reconstructie - una din cele doua solutii, nu este un proces usor, pentru ca o cladire care trebuie consolidata…

Vești bune pentru tinerii din Romania! Vor primi bani de la stat daca se angajeaza in 2024. Valoarea primelor

09:45, 19.02.2024 - Anunț important pentru tinerii din Romania! Vești bune din partea Ministerului Muncii și Solidaritații Sociale! Vor primi bani de la stat daca se angajeaza in 2024. Care este valoarea primelor.

Cu toate neajunsurile, romanii sunt printre cei mai fericiti europeni

16:30, 18.02.2024 - Romanii sunt printre cei mai fericiti europeni. Populația din UE și-a evaluat satisfacția generala fața de viața la o medie de 7,1 puncte, pe o scara de la 0 (foarte nemulțumit) la 10 (foarte mulțumit), arata un sondaj al biroului european de statistica, Eurostat . Romania ocupa unul dintre primele…


Ce parere ai despre aceasta stire?