Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raluca Drăgoi, totul despre povestea de dragoste dintre ea și noul iubit, Andrei. Ce a declarat vedeta: “Am învățat să fiu mai calmă”

Publicat:

se declara in sfarșit o femeie implinita din toate punctele de vedere, asta dupa ce și-a gasit alesul inimii sale. Vedeta a facut declarații in exclusivitate pentru cu privire la povestea de dragoste pe care o traiește alaturi de noul ei iubit, Andrei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Ce regrete are Ileana Badiu. Vedeta a dezvaluit care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului: „Puneam prea multa presiune pe mine” / VIDEO

11:25, 03.04.2024 - Ileana Badiu a vorbit, in urma cu puțin timp, in cadrul unui interviu, acordat pentru Antena Stars, despre regretele pe care le are in viața, dar a a dezvaluit și care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului.

O vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el

12:51, 02.04.2024 - Dupa ce a fost acuzata de „tradare”, o vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor pentru ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el. Karina, așa cum este cunoscuta in lumea divertismentului, a renunțat la relația cu actorul Lee Jae-wook, pe care o facusera publica in urma cu aproape doua luni, scrie BBC.

Din ce caștiga bani Oana Zavoranu. A pierdut 50.000 de euro, dar a și scos profit: „Ma intrețin din diverse afaceri”

09:30, 27.03.2024 - Oana Zavoranu are mai multe afaceri din care caștiga bani, cea mai recenta fiind magazinul online cu haine inspirate din stilul ei vestimentar. Intr-o dezvaluire sincera, ea a dezvaluit ca nu aceasta e sursa ei principala de venit. In varsta de 50 de ani, Oana Zavoranu nu se intreține din aparițiile…

Radu Valcan a anunțat inceperea filmarilor la Insula Iubirii sezonul 8. Prima imagine din Thailanda. „M-a rupt soarele”

11:10, 26.02.2024 - Au inceput filmarile la Insula Iubirii sezonul 8, emisiune difuzata de Antena 1. Radu Valcan, prezentatorul emisiunii, a ajuns in Thailanda de unde a publicat prima imagine și primul mesaj despre show.„Dupa mutra mea...vedeți ca am un ochi mai mic, ala din margine...aia e, m-a rupt soarele... deduceți…

Cand incepe noua emisiune a Laurei Cosoi de la Antena Stars. Vedeta a dat toate detaliile

19:20, 20.02.2024 - Mulți iși aduc aminte de aparițiile incendiare ale vedetei, precum și decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor. Dar, asta se va schimba, avand in vedere ca am aflat cand incepe noua emisiune realizata de Laura Cosoi de la Antena Stars.

Mike, iubitul Iuliei Albu, rupe tacerea dupa participarea la America Express și desparțirea de vedeta. „Nu am mai vazut-o așa niciodata”

11:15, 06.02.2024 - Iulia Albu și Mike au format o echipa in ultimul sezon America Express, show difuzat la Antena 1. In urma participarii, relația lor a avut de suferit, au fost despartiti, insa in cele din urma și-au rezolvat problemele, iar acum formeaza din nou un cuplu solid. Iubitul Iuliei Albu a dezvaluit ce au…

Star Matinal. Ce a invațat Alina Eremia de la logodnicul ei. Vedeta recunoaște ca Edy Barbu a ajutat-o mult de-a lungul timpului: „Nu stateam prea bine...” / VIDEO

11:40, 25.01.2024 - Alina Eremia a dezvaluit ce a invațat de la logodnicul ei. Vedeta a recunoscut ca Edy Barbu a ajutat-o mult de-a lungul timpului. Ce a marturisit celebra cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?