Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raluca Drăgoi, pe perfuzii! Ce mesaj a transmis manelista familiei sale: ”Vă rog din sufletul meu” / FOTO

Publicat:

In ultima vreme, a fost prezenta la o mulțime de concerte, petreceri și evenimente private. Astazi, nu s-a mai afișat pe rețelele de socializare cantand, plina de viața și de energie, ci intinsa in pat, cu o branula la mana, semn ca are probleme de sanatate. Iata ce s-a intamplat cu bruneta!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis, mesaj transmis cu prilejul Sarbatorii de Pesah

20:55, 22.04.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis luni, 22 aprilie 2024, un mesaj cu ocazia Sarbatorii de Pesah. “Cu prilejul sarbatorii de Pesah, adresez urari de sanatate, pace si prosperitate conducerii și membrilor Federației Comunitaților Evreiești din Romania – Cultul Mozaic. Pesah, una dintre…

Acces Direct. Doinița, femeia care a disparut din Bacau, ar fi fost rapita? Ce mesaj misterios a transmis familiei: „A spus ca...” / VIDEO

18:56, 08.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul dispariției misterioase a Doiniței! Mama a dat primul semn de viața. Familia e acum mai panicata ca oricand. Cu toții cred ca, de fapt, femeia a fost rapita și este in continuare sechestrata.

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Ce mesaj a transmis Simona Halep, la revenirea in tara. Declarațiile facute de sportiva la aeroport: „In sinea mea mereu am stiut”

08:51, 07.03.2024 - Dupa ce a ieșit invingatoare din "lupta" cu TAS, la revenirea in țara, Simona Halep a ținut sa transmita un mesaj pentru toți romanii care au susținut-o in tot acest timp, dupa ce la finalul anului 2022 a fost suspendata, fiind gasita pozitiv la o substanța interzisa in randul sportivilor. Iata declarațiile…

Doi ani de la semnarea cererii de aderare a Republicii Moldova la UE. Ce mesaj a transmis Maia Sandu moldovenilor

12:10, 03.03.2024 - Astazi, 3 martie 2024 se implinesc doi ani de la semnarea cererii de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeana. Cu aceasta ocazie președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj catre moldoveni.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Boric, dupa incendiile devastatoare din Chile

13:51, 06.02.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis marți un mesaj de condoleanțe președintelui Gabriel Boric Font, in urma incendiilor devastatoare care au afectat Republica Chile și care s-au soldat cu numeroase pierderi de vieți omenești, pagube materiale semnificative și distrugerea extinsa a naturii.

Ligia Deca, despre simulare: Vor fi implicați aproximativ 24.000 de profesori

07:30, 05.02.2024 - Ministrul Educației a transmis un mesaj cu ocazia simularii Evaluarii Naționale. Ligia Deca susține ca in acest proces vor fi implicați aproximativ 24.000 de profesori asistenți, aproape 6.000 de profesori evaluatori la limba romana și tot atația la matematica, aproape 500 la limba materna. Mii de elevi…


Ce parere ai despre aceasta stire?