Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raed Arafat: Un studiu Yale arată că peste 50% din infecții sunt transmise de asimptomatici

Publicat:

a declarat miercuri seara, la Digi24, ca a primit un studiu al Universitații Yale potrivit caruia majoritatea infectarilor provin de la bolnavi care nu prezinta simptome COVID-19 și pe care nimeni nu ii banuiește ca ar putea fi bolnavi.

„Azi a aparut un studiu, l-am primit, realizat de din SUA, o universitate de prestigiu in domeniul medical. Mai mult de 50% sunt transmise de oameni fara simptome, care nu tusesc, nu stranuta, nu au febra, nu ii banuim ca ne pot infecta”, a declarat .

El a spus in acest context ca sunt romani asimptomatici

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum

14:16, 11.04.2024 - Jumatate dintre ele au primit o injecție de esketamina la 40 de minute dupa naștere, iar cealalta jumatate a primit un placebo. The post STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum first appeared on Informatia Zilei .

Psih. Victor Toriani, Regina Maria: „Dependențele vin dintr-un gol emoțional. Sunt simptome ale unor traume transmise in familie”

13:45, 29.03.2024 - Comportamentele adictive sunt mai des intalnite decat ne inchipuim. Ca e vorba de dulciuri, munca, telefon sau alcool, ele au radacini comune. Invitat in cadrul emisiunii „Cu mintea deschisa”, care va fi difuzata duminica, 31 martie, incepand cu ora 15.30 pe Digi 24, Victor Toriani, psihoterapeut, psiholog…

Diferențe semnificative de supraviețuire intre copiii bolnavi de cancer tratați in București și celelalte regiuni ale țarii/ Exista un decalaj important și intre mediul rural și urban (studiu Daruiește Aripi)

08:46, 21.03.2024 - Un studiu referitor la supraviețuirea in randul copiilor bolnavi de cancer, realizat de Asociația Daruiește Aripi, arata ca exista diferențe importante intre rata de vindecare in Capitala comparativ cu celelalte regiuni, dar și intre mediul urban și cel rural. Astfel, daca in București se inregistreaza…

Aproape 80% dintre romani spun ca banii reprezinta principalul motiv de cearta in cuplu / Un roman din 5 considera zestrea ca fiind relevanta in relația de cuplu (studiu)

12:11, 14.02.2024 - Circa 78% dintre romanii participanți la un studiu au marturisit ca disensiunile legate de bani și situația financiara reprezinta unul dintre cele mai frecvente motive de cearta in cuplu. Pentru 65% dintre respondenți, planificarea banilor pentru situații neprevazute este cea mai presanta dorința.

Aglomerație mare la spital. Gripa, viroze, infecții, Covid, leziuni…

12:46, 06.02.2024 - ■ in perioada 29 ianuarie - 4 februarie, medicii de la CPU Roman au consultat 760 de bolnavi, unii cu afecțiuni foarte grave ■ la Secția de Pediatrie au ajuns 509 copii bolnavi ■ 70 de pacienți au fost diagnosticați cu gripa sezoniera și s-au inregistrat trei cazuri de Covid ■ Conducerea Spitalului…

Studiu: Cluj-Napoca, cel mai poluat din țara. In „orașului de 5 stele” se respira cel mai mizerabil aer din Romania

09:50, 06.02.2024 - Conform masuratorilor realizate de compania elvețiana IQAir, municipiul Cluj-Napoca se confrunta cu cea mai mare poluare atmosferica din Romania. Monitorizarea calitații aerului și a nivelului de poluare s-a desfașurat in zilele de duminica, intr-un interval matinal. Datele arata ca printre orașele…

Romani bolnavi de malarie: simptome, prevenție, tratament

17:45, 30.01.2024 - In ultima luna, au fost inregistrate patru cazuri de malarie severa, in randul unor cetațeni romani care au calatorit in Zanzibar. Medicii ne recomanda sa fim atenți la simptome și sa prevenim boala.

Studiu: 384 991 este costul creșterii unui copil in Romania

17:35, 30.01.2024 - In primul semestru din 2023 s-au nascut puțin peste 73 000 de copii in Romania, cel mai mic numar de copii nou-nascuți din ultimii 145 de ani. Experții care au studiat acest fenomen in țarile dezvoltate au pus acest declin pe seama mai multor factori, inclusiv al schimbarii stilului de viața datorat…


Ce parere ai despre aceasta stire?