Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raed Arafat, despre prima zi de alertă: În cel puțin trei-patru garnituri de tramvai am văzut oameni făra mască

Publicat:

 a anunțat ca a fost șocat, vineri, cand a vazut ca foarte multe persoane din mai multe tramvaie nu purtau maști, in prima zi de relaxare a masurilor.   „Ce m-a socat este ce...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 782 | Alerta aeriana in mai multe regiuni ale Ucrainei. Explozii la Dnipro

07:35, 15.04.2024 - In mai multe regiuni din Ucraina s-a dat alerta de raid aerian pe 15 aprilie, autoritațile indemnand populația sa mearga in adaposturi, pe fondul informațiilor despre activitați aeriene ruse. „Amenințare cu folosirea armelor balistice din est”, au transmis autoritațile ucrainene. In timpul alarmei,…

„Alerta de hoție” din Opozitie, dupa Ordonanța comasarii

20:00, 08.03.2024 - Presedintii USR si PMP, Catalin Drula, respectiv Eugen Tomac, sustin ca Guvernul a modificat textul ordonantei de urgenta privind comasarea alegerilor astfel incat PMP este „scos din sectiile de vot”. „Alerta de hotie! In ultimul moment, textul OUG Ciolacu-Ciuca este modificat pentru a scoate PMP din…

Nou atac al Israelului in Gaza. Cel puțin 11 oameni au fost uciși

11:50, 03.03.2024 - Cel putin 11 oameni au fost ucisi intr-un atac aerian al Israelului asupra unei tabere de refugiati aflata langa o maternitate din Rafah, a declarat,... The post Nou atac al Israelului in Gaza. Cel puțin 11 oameni au fost uciși appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mii de oameni au scandat numele lui Navalnii la inmormantarea acestuia

21:05, 01.03.2024 - Mii de ruși au scandat numele lui Alexei Navalnii și au spus ca nu vor ierta autoritațile pentru moartea sa, in timp ce liderul opoziției fața de regimul lui Putin a fost inmormantat vineri la Moscova, scrie Reuters.

Navalnii, inmormantat dupa o slujba ținuta in graba. Mii de oameni au participat la funeralii: „Rusia va fi libera, Putin este un criminal” VIDEO

17:20, 01.03.2024 - Liderul opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, care a fost declarat mort pe 16 februarie la varsta de 47 de ani intr-o colonie penitenciara din regiunea arctica, a fost inmormantat vineri la cimitirul Borisovo din sudul Moscovei in prezența unora dintre rudele sale.

Spitalele se pregatesc in caz de razboi. Raed Arafat: „Chiar daca acest lucru e foarte puțin probabil, in mod obligatoriu trebuie sa ne pregatim”.

08:40, 26.02.2024 - Romania și celelalte state membre NATO iși pregatesc sistemele sanitare in caz de razboi. Țara noastra iși face stocuri și pentru detecție nucleara. Pregatirea pentru situații de razboi este obligatorie, potrivit lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgența.

Premiera in istorie: Alerta de urs la Braila. Zeci de oameni cauta animalul ajuns in Campia Baraganului

11:05, 03.02.2024 - Mai multe echipe cauta și sambata ursoaica observata, in noaptea de joi spre vineri, in zona Faurei-Sat, județul Braila. Ar fi pentru prima oara in istorie cand este semnalata prezența unui urs in județul Braila.

Ger cumplit și ninsori abundente in SUA: Cel puțin 50 de oameni au murit din cauza vremii extreme

00:50, 21.01.2024 - Cel putin 50 de persoane au murit in aceasta saptamana din cauza vremii severe de iarna care afecteaza Statele Unite, au anuntat autoritatile si presa locala, informeaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?