Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pui cu lapte de cocos și orez. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 26 ianuarie 2022

Publicat:

In ediția din 26 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani, chef , bucatarul matinalului, a preparat deosebit de delicios. ”Astazi voi face pui cu lapte de cocos și orez, iar deasupra, ca sa aduc un pic de aciditate, o sa pun mar verde. Mai adaug ceapa, usturoi, ghimbir, un strop de sos de soia și legume”, a declarat bucatarul de la Neatza.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu lamaie și cocos. Desert delicios de post

22:50, 17.04.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai faci pentru tine și pe cei dragi, pentru ca ții post, noi avem soluția care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lamaie și cocos. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie sa adaugi pentru un gust fabulos

16:15, 28.03.2024 - Orezul cu lapte este desertul copilariei, iar puține persoane reușesc sa egaleze gustul pe care il avea atunci. Iata o rețeta de orez cu lapte de post, care te va face sa te simți ca in tinerețe. Are puține ingrediente, pe care trebuie sa știi cum sa le combini corect.

Retete de creme pentru prajituri

10:05, 27.03.2024 - Crema dulce, crema ușor sarata sau crema aromata, fiecare dintre acestea sunt ingredientul vedeta al oricarei rețete de prajituri. Mai jos iți spunem ce rețete de creme pentru prajituri poți face acasa.Prajiturile cu crema la interior sunt printre cele mai consumate deserturi. Nu sunt deloc greu de…

Super Neatza sarbatoreste Ziua Internationala a Fericirii cu un concurs inedit: ȋnghetata cat sa umple un frigider ȋntreg

18:46, 19.03.2024 - De Ziua Internationala a Fericirii, echipa vesela de la Super Neatza a pregatit o super editie, cu super zambete si super invitati. Razvan si Dani isi vor surprinde telespectatorii cu o super provocare: inghetata cat sa umple un frigider intreg. Un telesp

Cea mai cautata rețeta de desert de pe internet. Cum se prepara prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos

11:11, 15.03.2024 - Rețeta unui desert a captivat atenția iubitorilor de dulciuri din intreaga lume. Este vorba despre delicioasa prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos, a carei preparare este pe cat de simpla, pe atat de rafinata. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Pui brazilian cu lapte de cocos.: Chef Joseph Hadad explica, pas cu pas, cum se prepara VIDEO

19:56, 14.03.2024 - Pe rețelele sociale, carismaticul Chef Joseph Hadad, pe care romanii il știu mai ales de la emisiunea Masterchef Romania, și-a obișnuit fanii cu postari in care apare executand cap-coada, preparate savuroase, dupa rețete inedite.

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Ce sa pui in aluatul pentru prajitura Bounty, ca sa iasa delicioasa. Secretul gospodinelor iscusite

14:40, 25.01.2024 - Prajitura Bounty este unul dintre cele mai delicioase deserturi și preferata de majoritatea iubitorilor de dulci. Rețeta nu este foarte complicata, iar rezultatul este cu adevarat delicios. Prajitura Bounty. Ce sa pui in aluat pentru un gust perfect Cine nu iubește batoanele Bounty cu ciocolata și nuca…


Ce parere ai despre aceasta stire?