Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(Publicitate) 5 activități low cost de vacanță, pentru destinații urbane

Publicat:

Atunci cand iți faci rezervare pentru o vacanța la mare sau la munte, nu iți prea pui problema activitaților. Statul la plaja, inotul sau drumețiile sunt mereu la indemana și nu te costa nimic. Atunci cand vizitezi un oraș, insa, activitațile pot deveni puțin mai costisitoare. Nu și daca ești inventiv! Iata cateva activitați low cost sau chiar gratuite pe care le poți desfașura in orice destinație urbana:Turul orașului pe jos, cu bicicleta sau… cu alte mijloace de transport alternativeCele mai multe orașe le pun la dispoziție turiștilor un tur gratuit. Acesta este, de cele mai multe ori, gestionat…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sebeș| Sunteți așteptați la vernisajul expoziției documentare „Materie și Icoana”

13:25, 21.04.2024 - Miercuri, 24 aprilie 2024, incepand cu ora 11.00, in gradina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș va avea loc vernisajul expoziției documentare „Materie și Icoana”, care va fi la dispoziția publicului sebeșean pana in data de 15 mai 2024, accesul vizitatorilor fiind gratuit. Expoziția valorifica rezultatele…

Album de familie. Regii si reginele, principii si principesele Romaniei", catalog de colectie la Muzeul National de Istorie a Romaniei

15:15, 11.04.2024 - "Album de familie. Regii si reginele, principii si principesele Romaniei, catalog de colectie la Muzeul National de Istorie a Romaniei catalog de colectie, 354 de pagini, 2023. "Album de familie. Regii si reginele, principii si principesele Romaniei, este un catalog de colectie al Muzeului National…

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca va beneficia de fonduri pentru restaurare și amenajare

15:40, 08.03.2024 -  Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei va primi bani pentru restaurare, fiind pe lista unor monumente și cladiri istorice incluse intr-un nou program de investiții aprobat vineri de Guvern. Proiectul aprobat a fost pregatit de Ministerul Culturii impreuna cu Ministerul Finanțelor și…

Andrei Marga: Urmari ale prostocrației

12:50, 02.03.2024 - Evenimentele starnesc discuții, mai mult sau mai puțin informate, purtate cu mai mult sau mai puțin curaj civic. Dar abia diagnozele iau in seama realitatea ca intreg și permit sa i se spuna pe nume. Nici nu poți schimba in bine o situație daca nu o vezi lucid, cu ochii deschiși. Cand se constata neajunsuri,…

Martisoare muzeale - atelier de creatie si educatie muzeala la Muzeul National de Istorie a Romaniei

10:25, 19.02.2024 - Muzeul National de Istorie a Romaniei organizeaza in perioada 21 februarie - 8 martie, o serie de ateliere de creatie si educatie muzeala dedicate martisorului - simbol al primaverii si al renasterii naturii, potrivit news.ro. Ghidati de desenatorii artistici si educatorii muzeali, participantii…

Șamanismul: istorie și modernitate. Partea 5

10:10, 09.02.2024 - In publicațiile precedente am vorbit despre istoria șamanismului și influența lui asupra modernitații. In lumea contemporana, șamanismul și-a atins apogeul. Desigur, nu mai este practica sacra a antichitații, dar e o practica perfect serioasa de schimbare a conștiinței. O calatorie in alte lumi Șamanismul…

OnePlus explica de ce nu ofera 7 ani de actualizari de Android, la fel ca Samsung și Google

11:45, 06.02.2024 - Președintele OnePlus, Kinder Liu, a dezvaluit intr-un interviu pentru Tom’s Guide de ce telefoanele sale nu primesc aceeași perioada de suport software precum modelele de la Google sau Samsung , de 7 ani. Aceste inițiative de a livra actualizari pe termen lung pe dispozitive sunt noi pe piața Android,…

Muzeul de Istorie din Suceava va gazdui expoziția „Nicolae Iorga – 150 de ani de la naștere”

14:51, 01.02.2024 - Muzeul Național al Bucovinei in colaborare cu Muzeul Național de Istorie a Romaniei ii invita pe suceveni la vernisajul expoziției Nicolae Iorga – 150 de ani de la naștere, care va avea loc, marți, 6 februarie 2024, ora 12, la Muzeul de Istorie. Profesorul dr. Andrei Pippidi, nepot al marelui savant…


Ce parere ai despre aceasta stire?