Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Psihologul Poliţiei de Frontieră Vaslui, acuzat că şi-a maltratat soţia. Femeia, în comă de gradul IV la spital

Publicat:

de au fost cei care au anuntat Politia in acest caz, dupa ce femeia a ajuns la spital plina de vanatai pe corp. Ulterior si fratele asistentei a depus o plangere la Politie, acuzandu-si cumnatul de violenta in familie.  "Avem in lucru doua dosare penale, unul pentru vatamare corporala din culpa, deschis in urma sesizarii prin apelul la 112, facut de reprezentantii SJU Vaslui si al doilea dosar pentru (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

In Rusia un barbat și-a impușcat soția care dormea in cap

09:26, 22.04.2024 - Taisia Leontieva, in varsta de 40 de ani, a murit pe loc. Ea era primarița satului buriatic Tunka. RosSMI raporteaza ca, dupa crima, soțul a incercat sa se sinucida. Poliția l-a reținut, iar acesta este spitalizat.

Fost ministru al economiei, acuzat ca și-a torturat și ucis soția in bataie, intr-un restaurant din Kazahstan

07:15, 09.04.2024 - Procesul fostului ministru al Economiei, acuzat ca și-a batut soția pana la moarte, a starnit interesul publicului din Kazahstan, fiind vazut de unii ca un test crucial pentru angajamentul președintelui Kassym-Jomart Tokayev de a construi o societate mai echitabila și mai justa.

Vezi ce spune IPJ Cluj despre incidentul de la Campia Turzii unde 14 persoane au fost evaluate medical!

15:35, 25.03.2024 - IPJ Cluj a venit cu informații despre evenimentul de astazi de la Campia Turzii, unde la un operator economic de pe strada Laminoriștilor, 14 persoane au fost consultate de medici, dupa ce au acuzat stari de rau, amețeli, greața etc. „La data de 25 martie a.c., in jurul orei 13.00, Poliția municipiului…

Un barbat a anuntat Politia ca i-a disparut sotia. Ati vazut-o?

19:00, 09.03.2024 - Sambata, 9 martie, polițiștii din cadrul Sectiei 4 Pitești au fost sesizați de catre un barbat cu privire la faptul ca soția sa, MAZILU FILOFTEIA, de 53 de ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul sau, de pe raza municipiului Pitesti, in ziua de 6 martie, și nu a mai revenit.

Etapa finala a Campionatului de Sah al Ministerului Afacerilor Interne are loc in perioada 12-16 februarie

12:25, 12.02.2024 - Judetul Vaslui gazduieste, in perioada 12 - 16 februarie, etapa finala a Campionatului de Sah al Ministerului Afacerilor Interne, competitie la care vor lua parte peste 50 de cadre ale MAI, jucatori de sah neclasificati si clasificati, potrivit Agerpres.Activitatile sunt organizate de Biroul Coordonare…


Ce parere ai despre aceasta stire?