Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proteza dentară trebuie purtată și în timpul somnului. Ce efecte provoacă în caz contrar?

Publicat:

Mulți pacienți au tendinta de a nu purta proteza dentara atunci cand dorm. Motivul? Dezinformarea, ca de exemplu, mitul reclamei la pastilele efervescente pentru igienizare, pusa intr-un pahar cu apa in care se lasa proteza, iar persoana in cauza, pune fericita capul pe perna. „Un pacient edentat total, sau parțial, nu mai beneficiaza de suportul ocluzologic necesar, pentru a asigura mandibulei o așezare confortabila in raport cu maxilarul superior. Atunci cand nu avem dinți sau cand lipsesc buna parte din ei, articulația temporo-mandibulara are cel mai mult de suferit. Un astfel de raport greșit…

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Electricitate gratuita in timpul zilei! Cum s-a intamplat

17:21, 26.03.2024 - Vreme de opt ore (de la 9:00 pana la 17:00), prețul la bursa al energiei electrice in Bulgaria a fost, duminica trecuta, de zero leva. Acest lucru se intampla pentru prima data in acest an și este unul din puținele cazuri in care curentul e fara valoare vreme de atat de multe ore, scrie Kapital,…

Erika Isac provoaca revolta printre parinții elevilor unui colegiu din Oradea! Oamenii nu vor ca aceasta sa cante la Balul Bobocilor: care este motivul

10:35, 13.03.2024 - Alegerea artistei pentru acest eveniment aparține chiar elevilor instituției. Insa parinții sunt impotriva din caua limbajului vulgar folosit de artista in piesele ei.Un parinte chiar a postat pe Facebook un mesaj in acest sens, iar discuțiile au continuat in mediul online.In timp ce o parte dintre…

Lovitura grea pentru Mark Zuckerberg. Cați bani a pierdut in timpul in care Instagram și Facebook nu au funcționat

19:55, 06.03.2024 - CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, se confrunta cu o lovitura financiara semnificativa in urma unei masive intreruperi tehnice care a paralizat Facebook, Instagram și Messenger la nivel global. Potrivit unui expert financiar din New York citat de Daily Mail, Zuckerberg a pierdut o suma impresionanta!

Doua bauturi ce trebuie consumate inainte de culcare, daca vrei sa slabești. Au efect rapid

19:05, 02.03.2024 - 1.LapteLaptele conține un aminoacid numit triptofan, care are capacitatea de a te ajuta sa adormi mai repede decat in mod obișnuit. De asemenea, conține proteine, ceea ce inseamna ca vei arde calorii chiar și in timpul somnului, deoarece te va ajuta sa-ți crești masa musculara. Cu cat ai mai multa masa…

De ce pisicile dorm la picioarele stapanilor? Motivul incredibil pentru care fac acest lucru

10:41, 18.02.2024 - Legatura instinctivaPisicile, prin natura lor, sunt animale predatoare și, de obicei, aleg locuri sigure pentru odihna. Așezarea la picioarele stapanilor poate fi o modalitate de a-și asigura securitatea in timpul somnului. In lumea salbatica, vulnerabilitatea in timpul somnului ar putea duce la atacuri…

De ce pisicile dorm la picioarele stapanilor? Motivul incredibil pentru care fac acest lucru

11:30, 16.02.2024 - Legatura instinctivaPisicile, prin natura lor, sunt animale predatoare și, de obicei, aleg locuri sigure pentru odihna. Așezarea la picioarele stapanilor poate fi o modalitate de a-și asigura securitatea in timpul somnului. In lumea salbatica, vulnerabilitatea in timpul somnului ar putea duce la atacuri…

Cu aceasta idee trebuie sa dormi. E adevarat ca cele mai bune idei ne vin in timpul somnului?

10:01, 16.02.2024 - Despre aceea, ca autorii multor invenții celebre, teorii științifice și opere de arta le-au vazut in somn, sau ca acestea au fost inspirate de vise, se vorbește demult — insa doar in zilele noastre știința a ajuns aproape de a testa daca aceasta afirmație este aproape de realitate. Conform unor studii…

Conversația cu persoanele care dorm a devenit posibila: Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare cu persoane aflate in timpul somnului

07:35, 10.02.2024 - Visul de a conversa cu cei care dorm a devenit realitate. Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare bidirecționala cu persoanele aflate in diferite stadii ale somnului.Cercetatorii au identificat semnale cerebrale specifice asociate cu momentele in care o persoana este receptiva la…


Ce parere ai despre aceasta stire?