Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Protestele din Iran: Peste 100 de manifestanți au fost probabil uciși (Amnesty)

Publicat:

Peste 100 protestatari au fost probabil uciși în protestele din Iran declanșate vineri împotriva creșterii prețurilor la carburanți, a spus marți Amnesty Internațional, denunțând folosirea de &"forțe letale&" împotriva adunarilor &"pașnice&", relateaza AFP.
&"Cel puțin 106 protestatari din 21 de orașe au fost ucise, potrivit unor informații credibile&", a indicat ONG-ul care apara drepturile omului într-un comunicat. &"Bilanțul real ar putea fi mult mai mare, cu informații care sugereaza ca pâna la 200 (de persoane) au fost ucise&".
Citește și:

​Proteste…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultimul bilanț al celor uciși in razboiul israelian din Gaza suna cat se poate de dureros: majoritatea victimelor sunt femei și copii

07:10, 21.04.2024 - Bilantul victimelor razboiului israelian din Gaza a crescut, sambata, la peste 34.000 de morti, majoritatea victimelor fiind femei si copii, dintre care cel putin sase au fost ucisi in urma unui atac aerian asupra unei case din Rafah, scrie The Guardian, citat de news.ro.

David Petraeus, fost director CIA, avertizeaza asupra ripostei Israelului fața de Iran: „Un numar de echilibristica” ce necesita „multa precizie”

13:35, 17.04.2024 - O eventuala riposta a Israelului la atacul fara predecent al Iranului impotriva sa ar reprezenta „un numar de echilibristica” care necesita „multa precizie”, a avertizat David Petraeus, fost director al CIA, relateaza BFMTV, potrivit news.ro.In opinia lui Petraeus, director al CIA (Agenția Centrala…

Daca luptatorii impotriva cancerului sunt antrenați, iar cei impotriva propagandei sunt uciși?

07:50, 17.04.2024 - Daca limfocitele T-Helper pot fi antrenate in laborator pentru a lupta impotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei, cancerul social ce nepadește corpul public? Imunologii și geneticienii de la Universitatea Standford din California cerceteaza de mai mulți ani activitatea…

CONCURENȚA NELOIALA Taximetriștii continua protestele impotriva Uber și Bolt in Piața Constituției

14:15, 13.03.2024 - Taximetriștii au amenințat ca vor bloca traficul in București daca solicitarile lor nu sunt rezolvate. The post CONCURENȚA NELOIALA Taximetriștii continua protestele impotriva Uber și Bolt in Piața Constituției first appeared on Informatia Zilei .

Noi informații incendiare in cazul accidentului din 2 Mai, unde doi tineri au fost uciși. Ce arata motivarea instanței. Ce ar fi facut Vlad Pascu inainte de tragicul eveniment

11:10, 26.02.2024 - Apar noi informații incendiare in cazul accidentului din 2 Mai, unde doi tineri au fost uciși.Ce arata motivarea instanței. Prietenii lui Vlad Pascu au povestit ca tanarul facea drifturi și manevre periculoase.

Diana Șoșoaca, pusa la zid de propriul soț! Informații explozive despre presiunile de a merge la Moscova și legaturi cu membrii MISA: Trezește-te, Diana!

09:01, 21.02.2024 - „Scrisoare deschisa catre Diana Iovanovici ȘoșoacaDraga Diana,Noi doi am plecat la un drum impreuna pentru aceasta țara – pentru romani. Pana in acest moment ne-am susținut, ne-am completat, ne-am contrazis, ne-am sfatuit si am reușit sa construim. Din aceasta echipa, Diana si Silvestru Șoșoaca, s-a…

Atac cibernetic al Ucrainei impotriva Ministerului rus al Apararii. „A perturbat schimbul de informatii”

08:25, 31.01.2024 - Ucraina a declarat, marți, ca a efectuat cu succes un atac cibernetic asupra Ministerului rus al Apararii. Un server important a fost scos din funcțiune, iar schimbul intern de informații a fost perturbat temporar.

Zeci de mii de manifestanti in Austria, impotriva extremei drepte

15:15, 27.01.2024 - Austria a fost la randul ei vineri scena unor manifestatii pornite din Germania si denuntand „rasismul” extremei drepte, cu o mobilizare masiva de cateva zeci de mii de persoane, comenteaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?