Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Protest la sediul central al PSRM. Oamenii cer majorarea pensiei minime până la 1700 de lei

Publicat:

Cetațenii Republicii Moldova condamna cu fermitate atitudinea guvernarii socialiste mincinoase care urmarește anularea majorarilor veniturilor promise anterior și sa arunce praf in ochii cetațenilor cu indemnizații pentru pensionari care nu le ajung nici macar de o paine pe zi.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

RECALCULAREA PENSIEI Majorarea de 1.000 de lei, doar pentru munca de peste 35 de ani

12:41, 27.03.2024 - Importanța numarului de ani munciți pentru recalcularea pensiei și creșterea ei este cruciala. The post RECALCULAREA PENSIEI Majorarea de 1.000 de lei, doar pentru munca de peste 35 de ani first appeared on Informatia Zilei .

Dan Șucu a ieșit din sediul PNL: Ce a spus patronul Rapidului despre candidatura la Primaria Capitalei

14:55, 11.03.2024 - Patronul Mobexpert și al Rapidului, Dan Șucu, a ieșit din sediul central al PNL. Vizita lui Dan Șucu vine in contextul in care PNL și PSD cauta un candidat comun pentru Primaria Capitalei. Dan Șucu a declarat ca nu este interesat de o eventuala candidatura la Primaria Capitalei și nu a primit nicio…

(video) Fermieri cu tractoare, in marș pe drumul ce duce spre portul Giurgiulești: „Oamenii s-au saturat sa stea in genunchi și sa se roage”

12:15, 23.02.2024 - Protest cu tractoarele in sudul țarii. Mai mulți fermieri au ieșit in marș cu tehnica agricola, la intersecția de la Balaban, ce duce pre Portul Giurgiulești. Imagini video de la manifestația agricultorilor au fost transmise de Sergiu Stefanco, participant și el la protest.

Angajari la Batalionul 52 Geniu ,,TISA” Satu Mare. Cerințe minime

18:06, 13.02.2024 - Batalionul 52 Geniu ,,TISA” scoate la concurs posturi de soldați gradați profesioniști, fara examen de admitere, cu urmatoarele criterii de recrutare: -varsta cuprinsa intre 18 ani impliniti, la data inceperii programului de instruire si cel mult 45 de ani impliniti, la data finalizarii programului…

(video) MAN și locuitori din Bubuieci cu protest la Delegația UE, care e peste drum de sediul partidului: „Vrem alegeri libere, nu trucate de PAS”

12:20, 12.02.2024 - Locuitori din Bubuieci, alaturi de reprezentanți ai MAN au organizat un flash-mob in fața Delegației UE. Oamenii au venit cu pancarte: „Alegeri libere, nu trucate de PAS”, „Știm ca Uniunea Europeana este despre dreptate”, „Vom lupta pana la CtEDO”, „PAS nu ne va inchide gura”.

(live/update) Protest la Parlament. Partidul Renastere a scos oamenii in strada: „Stop, PAS. Jos, dictatura!”

11:20, 01.02.2024 - Mai multe persoane s-au adunat astazi, 1 februarie, in fața Parlamentului la un protest organizat de Partidul „Renaștere” impotriva regimului PAS. Oamenii au ieșit cu baloane gigantice și pancarte cu mesaje contra guvernarii.

(live) Protest la Parlament. Partidul Renastere a scos oamenii in strada: „Stop, PAS. Jos, dictatura!”

11:10, 01.02.2024 - Mai multe persoane s-au adunat astazi, 1 februarie, in fața Parlamentului la un protest organizat de Partidul „Renaștere” impotriva regimului PAS. Oamenii au ieșit cu baloane gigantice și pancarte cu mesaje contra guvernarii.

Protest spontan al salariaților din ​Consiliul Național pentru Combaterea Discriminarii / Oamenii se plang de bugete insuficiente și de salarii mici raportat la volumul de munca

11:45, 18.01.2024 - Salariaților din cadrul sindicatului Consiliului Național pentru Combaterea Discriminarii au declanșat joi un protest spontan avand drept scop susținerea intereselor profesionale și imbunatațirea condițiilor de munca, potrivit unui comunicat remis HotNews.


Ce parere ai despre aceasta stire?