Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

Publicat:

CampinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a intamplat și in urma cu cateva ore cand anunțam dizolvarea Organizației Campina a și prezentam declarația președintelui de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, . (vezi aici )

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primim de la cititori. Leagan sau... o gluma proasta, in Parcul Rezervoarelor?

21:45, 30.03.2024 - Un cititor CampinaTV.ro ne-a transmis pe numarul de whatsapp 0733.388.425 o imagine realizata zilele trecute in Parcul Rezervoarelor, din Campina, situat pe Strada Bobalna și marginit de Strada Rezervoarelor și de Strada Muscelului.

Daniel Ionița: ”Este rușinos pentru un consilier local ca intr-un mandat de patru ani sa nu depui niciun proiect!”

11:05, 24.03.2024 - Invitat in cadrul unei emisiuni la CampinaTV.ro, unde a marturisit  ”Am un gust amar la finalul acestui mandat” , Daniel Ionița, președintele executiv al Partidului Romania in Acțiune, a facut și o serie de alte comentarii legate de activitatea aleșilor locali din Campina.

Posta Romana Broker de Asigurare intra in faliment. Compania pentru care lucrau 12.000 de oameni va fi dizolvata

16:00, 16.02.2024 - Posta Romana Broker de Asigurare intra in faliment. Compania pentru care lucrau 12.000 de oameni va fi dizolvata Posta Romana Broker de Asigurare intra in faliment. Compania pentru care lucrau 12.000 de oameni va fi dizolvata. Posta Romana Broker de Asigurare, compania lansata in octombrie 2014 de Posta…

Marius Anghelescu, consilier PMP: ”Tendința in partid era sa nu votezi cu Alin Moldoveanu!”

16:00, 15.02.2024 - Marius Anghelescu, consilier local al Partidului Mișcarea Populara, a fost invitatul unei emisiuni la CampinaTV.ro, in cadrul careia am discutat atat subiecte politice, cat și subiecte legate de administrație.

Cosmin Raț: ”Nu a existat niciodata un spirit de echipa in Consiliul Local, in actualul mandat”

08:10, 12.02.2024 - Invitat la o emisiune la CampinaTV.ro, in care am discutat despre faptul ca ”Parteneriatul public-privat poate rezolva rapid multe dintre problemele Campinei” , Cosmin Raț, consilier local și candidat din partea Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Campina, a mai atins și…

PCC acuza administrația Moldoveanu ca risipește aproape 3 milioane euro, finanțari din fonduri europene

19:00, 07.02.2024 - In cadrul declarației de presa susținute luni, 5 februarie, de președinte Partidului Campina Curata, Rudolf Leica, in afara de solicitarea demisiei lui Iulian Dumitrescu și de cererea formulata public catre primarul Alin Moldoveanu sa explice unele neconcordanțe din declarația sa avere , a vorbit și…

Gabriel Cojocaru, președintele CS Barracuda: ”Numai cei patru performeri pregatiți de mine au adus bazinului din Campina incasari de peste 200.000 lei”

20:10, 06.02.2024 - Invitatul unei emisiuni la CampinaTV.ro, Gabriel Cojocaru - fondator, președinte și antrenor al CS Barracuda Campina, a vorbit pe larg despre activitatea clubului sau, dar și despre ceea ce se intampla la bazinul didactic din Campina.

PCC cere primarului Campinei, Alin Moldoveanu, sa-și justifice averea

17:10, 05.02.2024 - Reprezentanții Partidului Campina Curata (PCC) au organizat in cursul dimineții de luni, 5 februarie, o conferința de presa in cadrul careia au cerut public demisia lui Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, a vicepreședintelui CJ Prahova, Dumitru Tudone și a Anei Maria Vasile,…


Ce parere ai despre aceasta stire?