Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proiectat la Beijing: Cum este conceput vaccinul Sinopharm

Publicat:

In China, patru mari grupuri farmaceutice au produs cu succes vaccinuri impotriva Covid-19: Sinopharm, Sinovac, CanSino Biologics și Anhui Zhifei Longcom. Doar Sinopharm și Sinovac au ajuns la o formula aprobata de OMS și au primit autorizație din partea altor țari in afara de China. Vaccinul CoronaVac, proiectat de Sinovac, este utilizat deja de mai multe țari. Turcia susține ca serul CoronaVac are eficiența de 91,25%, in timp ce Chile a raportat 78%, Indonezia 65,3% și Brazilia 50,38%. Ungaria este prima țara UE care a aprobat vaccinul Sinopharm. Sinopharm produce doua vaccinuri, dar BBIBP-CorV,…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intervenții chirurgicale cu tehnica moderna achiziționata prin finanțare europeana, la SJU Pitești

17:46, 17.04.2024 - Pacientii cu afectiuni urologice vor beneficia de acum de interventii chirurgicale cu tehnica moderna, Sala de Urologie a Blocului Operator al Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti fiind dotata cu o linie urologica endoscopica de ultima generatie. Echipamentele medicale performante un fost achizitionate…

Rafila: Circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse

09:05, 02.04.2024 - Ministrul Alexandru Rafila a anuntat, luni seara, ca circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse in perioada urmatoare. In depozite maisunt 3 milioane de doze. In ceea ce priveste procesul intentat de Pfizer pentru vaccinurile pe care Romania a refuzat…

Alexandru Rafila avanseaza ideea unei ințelegeri cu Pfizer in procesul privind achizițiile de vaccinuri anti-COVID in pandemie

15:45, 01.04.2024 - Ministrul sanatații, Alexandru Rafila, a declarat luni, 1 aprilie, la Euronews Romania, ca spera intr-o rezolvare amiabila cu Pfizer in procesul in care compania farmaceutica a cerut țarii noastre sa plateasca cele aproape 29 de milioane de doze de vaccin anti-COVID contractate in perioada pandemiei.„Poziția…

INVITAȚIE. Vernisajul expoziției ,,Dansul culorilor in arta moderna,,

21:20, 22.03.2024 - O expoziție de arta plastica va fi vernisata la Carei in data de 28 martie 2024 de la ora 17,00, la castelul Karoly.  Asaltul expozițiilor artiștilor maghiari din țara sau Ungaria va fi fragmentat de creațiile  unei careience care impresioneaza placut publicul. Daniela-Lucia Coșarca ne invita la ,,Dansul…

Criza de medici la spitalul din Orșova. Conducerea a angajat doctori la pensie, ca sa nu iși suspende activitatea

07:16, 05.03.2024 - De exemplu, intr-un spital din Mehedinți mai sunt, in prezent, doar 20 de medici dintre care șase pensionari. Aceștia indeplinesc sarcinile a 32 de medici, cați sunt de fapt in organigrama. Lipsa medicilor ridica probleme mari la Spitalul Municipal din Orșova. Conducerea spitalului a angajat doctori…

Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila: Mi se pare absolut nefiresc ca o ­companie farmaceutica sa arunce in aer credibilitatea vaccinarii

00:21, 30.01.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, este de parere ca Pfizer va “cumpani bine” in ceea ce priveste procesul intentat Romaniei si a sustinut ca i se pare nefiresc “ca o companie farmaceutica sa arunce in aer credibilitate vaccinarii”. “Romania este chemata in judecata de compania Pfizer si exista…

Studiu: Vaccinul anti-Covid pe baza de ARN mesager, risc serios pentru sanatate

08:35, 25.01.2024 - Un nou studiu arata ca vaccinul anti-Covid pe baza de ARN mesager cresc riscul de sangerare menstruala abundenta. Riscul de tulburari menstruale este ușor crescut pe parcursul celor trei luni de la administrarea unui vaccin anti-Covid cu ARN mesager, sugereaza un studiu publicat miercuri de autoritațile…

Un nou efect advers al vaccinului anticovid

18:40, 24.01.2024 - Riscul de tulburari menstruale este „usor crescut” in cele trei luni de la administrarea unui vaccin ARN mesager anticovid, sugereaza un studiu publicat miercuri de autoritatile sanitare franceze, in timp ce o astfel de legatura ramane dezbatuta in comunitatea oamenilor de stiinta, mentioneaza AFP.…


Ce parere ai despre aceasta stire?