Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proiect de lege: Pedeapsă cu închisoarea pentru șoferii fără permis, băuți sau drogați care produc accidente

Publicat:

In contextul in care Romania ocupa, in anul 2021, pentru al cincilea an consecutiv, primul loc in Europa la numarul de morți in accidente rutiere, respectiv 1.779 de decese in total, senatorul PSD, revine la un proiect de lege inițiat in 2019. Una dintre cauzele pentru numarul ridicat de accidente o reprezinta consumul [...] de lege: Pedeapsa cu inchisoarea pentru șoferii fara permis, bauți sau drogați care produc accidente apare prima data in TurdaNews .

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Un șef din Poliție face legea pe șosele: șoferii bauți sau drogați merg direct in arest

18:50, 27.03.2024 - Seful Politiei Bihor, chestorul Alin Hanis, a declarat ca agentii rutieri vor dispune retinerea tuturor soferilor gasiti la volanul masinilor, in trafic, cu alcoolemii mari sau sub influenta substantelor interzise.

Un șef din Poliție pune piciorul in prag: Va fi regula ca șoferii bauți sau drogați merg la AREST

18:10, 27.03.2024 - „Va fi o regula: șoferii bauti si drogati merg in Arest! (n.r. - Centrul de reținere și arestare preventiva al IPJ Bihor)", a avertizat chestorul Alin Hanis, in timpul unei sedinte a Prefecturii, citat de e-Bihoreanul. Conform datelor facute publice de seful Politiei Bihor, doar in anul care a trecut,…

Cat este amenda pentru vorbitul la telefon la volan. In ce condiții pot ramane șoferii fara permis

10:20, 25.03.2024 - Cat este amenda pentru vorbitul la telefon la volan. In ce condiții pot ramane șoferii fara permis Șoferii care vorbesc la telefonul mobil fara sa foloseasca un hands-free, in timp ce conduc mașina, risca sa fie amendați și chiar pot ramane fara permis de conducere, in anumite situații. Legea rutiera…

Razie a Poliției Rutiere, in Timiș. Au fost vizați vitezomanii și șoferii care urca la volan bauți ori drogați

12:10, 26.02.2024 - Polițiștii Serviciului Rutier Timiș și Biroului Rutier Timișoara au organizat, in weekend, o razie in mediul rural și in Timișoara. Acțiunea a vizat creșterea gradului de disciplina rutiera cu accent pe combaterea abaterilor la regimul legal de viteza și a consumului de alcool și droguri la volan.

Orele negre ale traficului din Romania: Care sunt intervalele orare in care se produc cele mai multe accidente rutiere

10:10, 25.02.2024 - Suntem campioni in Uniunea Europeana la accidente mortale, știm asta deja. Dar ce probabil ca nu știți este ca exista anumite intervale orare considerate mai riscante, in trafic. Vorbim despre orele negre, care, potrivit datelor Poliției Romane, ar fi undeva intre 5 și 6 dupa amiaza, atunci cand oamenii…

Șoferii care pot ramane fara permis de conducere pe viața. Proiectul de lege a fost adoptat! Care sunt condițiile

12:20, 06.02.2024 - Doua categorii de șoferi din Romania pot ramane fara permis de conducere pe viața. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat, dupa ce a fost inițiat de deputații PNL. Iata care sunt condițiile!

Permis anulat pe viața pentru șoferii beți sau drogați care produc accidente mortale

19:36, 05.02.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect initiat de deputati PNL, care propune anularea pe viata a permisului conducatorului auto daca acesta a provocat un accident soldat cu pierderi de vieti omenesti, fiind sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor. „Pe langa propunerea legislativa prin…

Interlopul care și-a incendiat bolidul, condamnat pentru ca șofa fara permis / Ce pedeapsa a primit „Irlandezul” Strugurel!

23:45, 03.02.2024 - Strugurel Lingurar, romanul devenit celebru in Irlanda dupa ce si-a incendiat autoturismul live pe un site de socializare si a aruncat 5.000 de euro pe strada, ca sa manance și saracii din țara gazda, a fost condamnat in Romania, pentru ca a condus fara permis.


Ce parere ai despre aceasta stire?