Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prognoza meteo: Vreme de coşmar. Unde lovesc furtunile violente şi cât mai plouă

Publicat:

Instabilitatea atmosferica va pune stapanire pe toata Romania si in aceasta saptamana. Vor fi precipitatii puternice, grindina si vant. Temperaturile cresc in majoritatea regiunilor. de Meteorologie(ANM) anunta in continuare ploi si vijelii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Temperaturile anunțate de meteorologi pentru perioada urmatoare. Unde va ploua

14:30, 22.04.2024 - Potrivit estimarilor emise de Administrația Naționala de Meteorologie, Romania se pregatește sa intampine o perioada caracterizata de condiții meteorologice variate. Prognoza pentru intervalul 22 aprilie - 5 mai 2024 aduce o diversitate de temperaturi, dar și precipitații.

Prognoza meteo duminica, 7 aprilie: Vreme calda și insorita cu temperaturi record pentru aceasta perioada

09:01, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru duminica, 7 aprilie și se anunța o vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile vor depași cu mult media multianuala in multe regiuni ale țarii.

Vremea se racorește. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: cand revin temperaturile de vara și unde ploua

15:10, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a publicat luni o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor pentru perioada 1-14 martie. Vremea se va racori in urmatoarele zile, in toata tara. De saptamana viitoare vom avea iar parte de temperaturi ridicate.

Meteorologii au modificat prognoza pana pe 3 martie. Cand se incalzește in Romania: vor fi ploi in exces

22:26, 19.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani. Pana pe 3 martie 2024, vremea se va incalzi. Temperaturile vor inregistra valori ridicate. Totuși, precipitațiile se vor extinde treptat in mai multe regiuni. ANM a emis prognoza meteo pentru toate regiunile…

Temperaturi atipice la sfarșit de iarna. Iata prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani. Zonele unde va ploua mult

10:40, 09.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani. Temperaturile se vor situa peste cele normale, iar precipitații vor fi excedentare in cea mai mare parte a perioadei.

Vremea pana pe 4 martie in Romania. Temperaturile cresc rapid, ce fenomene apar

00:01, 07.02.2024 - In timp ce primavara pare ca s-a instalat in unele zone din țara, cu temperaturi de aproape 20 de grade Celsius, specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Afla cum va fi vremea pana pe 4 martie in Romania. Prognoza meteo pentru…

Alerta ANM! Revin ninsorile și viscolul in toata țara. A fost emis cod galben de portocaliu de vreme severa. Zonele care se vor umple de zapada

11:35, 05.02.2024 - Ninsorile și viscolul revin in Romania! Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis cod portocaliu și galben de vreme severa in toata țara. Temperaturile vor scadea drastic, iar mai multe zone ale țarii se vor umple de zapada. Mwteorologii au revenit cu vești bune pentru iubitorii de iarna!

Vreme neobișnuit de calda: la cat ajung temperaturile. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

13:20, 29.01.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, in intervalul 29 ianuarie - 11 februarie. Meteorologii anunta un inceput de februarie cu vreme neobișnuit de calda pentru aceasta perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?