Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Cu ce temperaturi așteptăm Crăciunul

Publicat:

Meteorologii au realizat prognoza pentru urmatoarele patru saptamani, cuprinzand și inceputul saptamanii de Craciun. Vom avea temperaturi normale de iarna și ninsorile vor fi specifice sezonului, incepand cu luna decembrie. In perioada 21 noiembrie – 30 noiembrie, ultima saptamana de toamna, valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice acestei perioade, in cea mai […] meteo pe patru saptamani. Cu ce temperaturi așteptam Craciunul a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum va fi vremea de FLORII, PAȘTE și 1 MAI 2024: Temperaturi mai ridicate decat cele specifice perioadei, in perioada sarbatorilor pascale

16:55, 10.04.2024 - Cum va fi vremea de FLORII, PAȘTE și 1 MAI 2024: Temperaturi mai ridicate decat cele specifice perioadei, in perioada sarbatorilor pascale Cum va fi vremea de FLORII, PAȘTE și 1 MAI 2024: Temperaturi mai ridicate decat cele specifice perioadei, in perioada sarbatorilor pascale Meteorologii ANM au anunțat…

Temperaturi anormale, in urmatoarele 4 saptamani. Ploile vor fi schimbatoare

07:55, 09.04.2024 - Meteorologii anunta temperaturi peste cele obisnuite, in cea mai mare parte a urmatoarelor 4 saptamani, mai ales in sudul și sud-estul Romaniei. Ploile vor fi schimbatoare, de la prea puține la prea multe.

Vremea in minivacanta de Paste: Temperaturi mai ridicate decat cele specifice perioadei

09:30, 05.04.2024 - Meteorologii estimeaza ca temperaturile vor ramane mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada si in prima saptamana a lunii mai, de Paste. Cantitatile de ploaie vor fi apropiate de cele specifice perioadei, insa in unele zone se va inregistra un deficit de precipitatii, transmite News.ro.…

Prognoza lunii aprilie – Ce vești ne aduc meteorologii

08:55, 02.04.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie au dat publicitații prognoza meteo pentru luna aprilie. Va reamintim ca ultimele doua zile ale lunii martie au adus in Maramureș temperaturi de vara, cu maxime de pana la 28 grade C. Pentru saptamana 01.04.2024 – 08.04.2024 meteorologii prognozeaza…

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Temperaturi mai mari decat cele normale in București. Meteorologii au emis prognoza speciala pentru Capitala

13:11, 12.02.2024 - Vremea se va mentine semnificativ mai calda decat normal in Capitala, pana miercuri dimineata, cu temperaturi maxime in jurul valorii de 16 grade, conform prognozei speciale pentru Bucuresti, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.

Avertisment important al meteorologilor! Furtuna Isha aduce ninori in Romania. Se anunța temperaturi scazute

08:30, 26.01.2024 - Meteorologii au facut recent un avertisment important! Furtuna Isha, care face ravagii in Eruopa, aduce ninori și in Romania. Se anunța temperaturi scazute in majoritatea zonelor din țara noastra. Iata cum va fi vremea zilele urmatoare!


Ce parere ai despre aceasta stire?