Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prognoza meteo de ultimă oră. Când scăpăm, de fapt, de furtună și caniculă

Publicat:

Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Cand urmeaza sa scapam de fenomenele extreme? Romania este cuprinsa de furtuna și canicula. Ce spun meteorologii despre starea vremii? Detalii pentru perioada care urmeaza. Prognoza meteo ANM Specialiștii de al Administrația Naționala de Meteorologie au emis o noua prognoza in care indica […] The post Prognoza meteo de ultima ora. Cand scapam, de fapt, de furtuna și canicula appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Specialiștii ANM au emis prognoza pentru 1 Mai și Paște: vom avea o vreme neașteptat de buna

08:06, 13.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pana la jumatatea lunii mai, o prognoza care cuprinde inclusiv vremea de 1 Mai și de Paște. Conform meteorologilor, vremea va fi una cu temperaturi peste medie, dar in aceasta perioada sunt posibile ploi, informeaza Mediafax.

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.

Cand scapam de praful saharian din Romania. Meteorologii ANM au dat vestea de ultim moment

12:15, 02.04.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au facut noi precizari despre norul de praf saharian din Romania, patruns deasupra țarii la finalul lunii martie. Ce se va intamppla in urmatoarele zile. Anunț de la ANM. Meteorologii ANM, noi informații despre praful saharian din Romania Ultimele…

Cand scapam de ploile din Romania. Meteorologii ANM au actualizat prognoza, ce se intampla cu vremea

12:00, 13.03.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au publicat in urma cu puțin timp o informare pentru intervalul miercuri, 13 martie 2024 – vineri, 15 martie 2024. Cu ce fenomene ne vom confrunta in urmatoarele ore și zile. Cand vom scapa de precipitații. Meteorologii ANM anunța precipitații…

Anunț ANM! Val de praf saharian peste Romania! Meteorologii avertizeaza: "Pot aparea așa-numitele ploi sangerii, iar calitatea aerului se va inrautati"

11:46, 29.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca, dupa ciclonul mediteranean, un val de praf saharian va traversa Romania. Specialiștii avertizeaza: persoanele care sufera de anumite afecțiuni trebuie sa fie extrem de atente in aceasta perioada.

Prognoza meteo pe 4 saptamani: ce se anunța in luna martie. Cand lovesc ploile, cat va fi de cald

14:50, 27.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a publicat, marți, prognoza pentru urmatoarele 4 saptamani, valabila in perioada 26 februarie-25 martie 2024. Specialiștii anunța in continuare temperaturi neobișnuite.

Prognoza meteo actualizata pentru Romania in weekend. ANM a prelungit alerta pentru aproape 25 de județe

18:25, 10.02.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis prognoza meteo actualizata pentru Romania in weekend. ANM a prelungit alerta pentru aproape 25 de județe. Ce zone sunt vizate și ce fenomene au fost anunțate. Un nou mesaj de la meteorologi Sfarșitul de saptamana a debutat cu doua atenționari…

Cum va fi vremea de Paște 2024. Meteorologii pregatesc surprize pentru inceputul lunii mai

15:30, 08.02.2024 - De Craciun am avut parte de temperaturi de primavara, iar anul a inceput cu ninsori și temperaturi de foarte scazute. Cum va fi vremea de sarbatorile Pascale in 2024, aflați in randurile urmatoare. Cum va fi vremea de Paște 2024 Primavara aceasta este plina de surprize. Specialiștii in meteorologie…


Ce parere ai despre aceasta stire?