Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prognoza meteo: Ce anunţă meteorologii până pe 1 martie. Unde lovesc ninsorile

Publicat:

Temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei se vor inregistra in majoritatea regiunilor, insa ploile si ninsorile la munte se intorc din aceasta noapte. Conform prognozei meteorologilor pentru urmatoarele doua saptamani se vor inregistra intervale in care vremea se raci, dar si zile deosebit de calde.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zi innorata in Moldova: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:40, 07.03.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de cer acoperit. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

ANM a emis prognoza meteo pentru luna martie. Ce temperaturi se vor inregistra in aceasta primavara

11:51, 01.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania pana pe data de 1 aprilie 2024, dar și ce temperaturi se vor inregistra in aceasta primavara!

TEMPERATURI NEOBIȘNUITE Ce anunța meteorologii pentru martie

11:15, 29.02.2024 - Prognoza indica și posibilitatea de ploi slabe in diverse regiuni ale țarii, inclusiv in estul și sud-estul țarii, precum și precipitații mixte in Carpații Meridionali, la altitudini mari. The post TEMPERATURI NEOBIȘNUITE Ce anunța meteorologii pentru martie first appeared on Informatia Zilei .

Prognoza meteo pe 4 saptamani: ce se anunța in luna martie. Cand lovesc ploile, cat va fi de cald

14:50, 27.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a publicat, marți, prognoza pentru urmatoarele 4 saptamani, valabila in perioada 26 februarie-25 martie 2024. Specialiștii anunța in continuare temperaturi neobișnuite.

Zi predominant innorata: Meteorologii anunța o șansa redusa de ploaie și temperaturi moderate pentru astazi

07:16, 10.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința scazuta de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.

VREMEA – Meteorologii anunța temperaturi de pana la 16 grade C in Maramureș

16:35, 06.02.2024 - Vreme anormal de calda pentru aceasta perioada din an in care ne aflam. Potrivit estimarilor facute de catre meteorologi, vremea va fi deosebit de calda pana in 12 februarie, cand se vor inregistra valori medii ale maximelor cuprinse intre 11 și 16 grade. Ulterior zilei de 12 februarie, vremea va intra…

Vremea pana la inceputul lunii martie: Temperaturi neobișnuite pentru februarie. Prognoza meteo pe patru saptamani

09:01, 06.02.2024 - Vremea pana la inceputul lunii martie: Temperaturi neobișnuite pentru februarie. Prognoza meteo pe patru saptamani Vremea pana la inceput de martie: temperaturi neobișnuite pentru februarie. Prognoza meteo pe patru saptamani. In prima parte a lunii februarie se anunța o vreme neobișnuit de calda, cu…

Vant puternic in aproape toata țara, iar la munte va ninge / Unde se vor inregistra temperaturi de 20 de grade

10:15, 05.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis mai multe avertizari cod galben și cod portocaliu valabile in aproape toata țara. Specialiștii anunța ca vantul va avea intensificari și ca la munte va ninge.O avertizare cod galben va fi in vigoare timp de 24 de ore, incepand de luni, la ora 10.00.…


Ce parere ai despre aceasta stire?