Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Harvey Weinstein a angajat Black Cube pentru a pune capăt acuzațiilor de hărțuire sexuală aduse la adresa lui

Publicat:

In condițiile in care scandalul continua, tot mai multe informații ies la iveala, iar cea mai recenta spune ca producatorul de la Hollywood a angajat o firma privata de...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum raspunde Piedone acuzațiilor ca și-a angajat nepoții la Primaria Sectorului 5: „Cu cine ati vrea sa lucrez, cu toti tradatorii?”

08:50, 01.04.2024 - Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat duminica despre angajarea la primarie a nepotilor sai, ca daca este nepotul din a 17-a ruda, nu este nepotul de gradul 1 si nu este vorba de incompatibilitate.

Xtra Night Show. Anița Condescu, in pericol sa iși piarda copilul definitiv. Vedeta continua seria acuzațiilor grave la adresa fostului soț: „Aveam dovezi, inregistrari...”

09:06, 13.03.2024 - Anița Condescu face noi acuzații la adresa fostului soț, despre care spune ca vrea cu orice preț sa ii ia copilul. Vedeta nu are voie sa il vada 30 de zile și exista și un raport in urma caruia ar putea sa se ceara sa fie decazuta din drepturile parintești.

SIS a raspuns acuzațiilor ex-procurorului anticorupție Victoria Furtuna

22:01, 11.03.2024 - Serviciul de Informații și Securitate (SIS) acționeaza conform prevederilor legale și respecta drepturile persoanelor. Declarația a fost facuta de reprezentanții instituției, dupa ce ex-procurorul anticorupție Victoria Furtuna a spus ca SIS a declarat-o „o amenințare la adresa securitații naționale”.…

Soția fostului șef CFM a murit dupa un atac cerebral. Iurie Topala: Calvarul acuzațiilor nedrepte in adresa mea au bagat-o pe ea in pamant

20:20, 04.02.2024 - Soția fostului șef CFM, Iurile Topala, s-a stins pe patul de spital, dupa un atac cerebral suferit acum jumatate de an. „Calvarul acuzațiilor nedrepte in adresa mea au bagat-o pe ea in pamant. Sunt sfașiat de durere”, se arata intr-un mesaj publicat de Iurie Topala pe rețele.


Ce parere ai despre aceasta stire?