Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Procurorul-șef al sectorului Ciocana, Igor Popa, plasat în arest la domiciliu pentru 20 de zile

Publicat:

Șeful oficiului Ciocana al Procuraturii Chișinau, , a fost plasat în arest la domiciliu pentru 20 de zile. Magistrații au acceptat parțial demersul procurorului.

Procurorului urmeaza sa îi fie aplicata și brațara electronica de supraveghere, de asemenea, îi este interzis sa paraseasca locuința și sa iasa din țara.

Decizia aparține Judecatoriei Chișinau, sectorul Ciocana.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Surpriza dupa denunțul la DNA! Dumitru Buzatu, plasat in arest la domiciliu

13:46, 15.04.2024 - Tribunalul Vaslui a decis, luni, plasarea in arest la domiciliu a fostului lider PSD Dumitru Buzatu, acuzat de luare mita, aflat pana acum in arest la Penitenciarul Vaslui."In temeiul art. 242 raportat la art.

Cei trei inspectori vamali, reținuți la Aeroport pentru mita, plasați in arest preventiv: Unul - dupa gratii, alții doi, la domiciliu

16:21, 04.04.2024 - Cei trei inspectori vamali, reținuți pe 1 aprilie la Aeroport pentru mita, au fost plasați in arest preventiv. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de catre Violina Moraru, consultanta a Procurorului, responsabila de comunicare cu mass-media.

Arest la domiciliu pentru Dan Ilie Morega

12:51, 23.03.2024 - Magistrații judecatoriei sectorului 1 au decis sa il plaseze pe fostul prefect Dan Ilie Morega in arest la domiciliu dupa ce a incalcat controlul judiciar dispus dupa ce a condus de mai multe ori fara permis. Decizia judecatorilor nu e definitiva insa este executorie.

Trei inculpați in urma bataii de la meciul Dinamo-UTA sub control judiciar, șeful galeriei Steaua in arest la domiciliu

13:20, 21.03.2024 - Trei inculpați in urma bataii de la meciul Dinamo-UTA au fost puși sub control judiciar și un al patrulea a fost plasat in arest la domiciliu, conform surselor G4Media. Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1 au cerut arest preventiv pentru toți patru și control judiciar pentru alți…

Un agent de la Politia Rutiera Prahova a fost prins in flagrant primind mita. A fost plasat in arest la domiciliu

12:05, 21.03.2024 - Un agent de politie din Prahova, care activa in cadrul formatiunii rutiere, a fost prins in flagrant primind suma de 700 de lei mita. Procurorii l-au prezentat instantei de judecata care a emis pe numele sau mandat de arest la domiciliu.

Patronul stanei din Mioveni care l-a transformat pe un bolnav psihic in sclav a fost plasat in arest la domiciliu

10:35, 08.03.2024 - Deși pare greu de imaginat in secolul XXI, in luna octombrie 2023, in urma unor percheziții intr-un dosar de trafic de persoane, polițiștii argeșeni au descoperit un barbat ținut sclav la stana, lipsit de hrana și de adapost corespunzator și pus sa munceasca pana la epuizare. In timpul procesului au…

Fiul fostului primar din Cavnic, plasat in arest la domiciliu dupa ce a ucis cu mașina o tanara de 21 ani. Cat alcool a consumat inainte sa se urce la volan

16:20, 13.02.2024 - Fiul fostului primar din Cavnic a ajuns, marți, in fața instanței din Sighetu Marmației. Dan Bindiu a fost plasat in arest la domiciliu, dupa ce a provocat un accident in urma caruia o tanara de 21 ani a murit. Iata ce cantitate uriașa de alcool a consumat, inainte sa se urce la volan.


Ce parere ai despre aceasta stire?