Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Procesul împotriva omului de afaceri acuzat de moartea jurnalistului Jan Kuciak va începe la 13 ianuarie

Publicat:

Procesul impotriva omului de afaceri slovac si a trei complici ai acestuia, acuzati de asasinarea jurnalistului de investigatie si a logodnicei sale, va incepe la 13 ianuarie anul viitor, a stabilit joi Tribunalul penal special de la Pezinok, langa Bratislava, in cadrul unei audieri preliminare, transmit Reuters, AFP si dpa, potrivit Agerpres. Tribunalul a decis ca sunt suficiente dovezi pentru a incepe actiunea in justitie impotriva celor patru in legatura cu crima din februarie 2018, care a declansat proteste masive impotriva coruptiei in Slovacia.

Jan…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE incepe procesul de extindere a sanctiunilor impotriva Iranului

21:25, 16.04.2024 - Seful diplomatiei europene Josep Borrell a anuntat marti ca unele state membre ale UE au cerut extinderea sanctiunilor impotriva Iranului, ca reactie la atacul iranian de sambata noaptea asupra Israelului, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Ce pedeapsa a primit armuriera filmului Rust, produs de Alec Baldwin, gasita vinovata de omor prin imprudenta

22:20, 15.04.2024 - Hannah Gutierrez a fost condamnata luni, 15 aprilie, la un an si jumatate de inchisoare pentru moartea cineastei Halyna Hutchins, care a fost impuscata de actorul Alec Baldwin acum trei ani, pe platoul de filmare al filmului western Rust, a relatat Reuters, preluata de news.ro.Procurorii i-au dat 18…

O instanta din Moscova prelungeste pana la 30 iunie arestarea preventiva a jurnalistului american Evan Gershkovich

15:10, 26.03.2024 - Tribunalul municipal din Moscova a prelungit marti pana la 30 iunie arestarea preventiva a jurnalistului american Evan Gershkovich, acuzat de spionaj impotriva Rusiei, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Uzbekistan: 23 de persoane au fost condamnate dupa moartea a 68 de copii ce au fost tratați cu sirop de tuse

00:40, 27.02.2024 - Siropurile pentru tuse contaminate au fost produse de compania indiana Marion Biotech. Procesul a durat șase luni, relateaza Reuters, preluat de orange.ro. Inculpații au fost gasiți vinovați de evaziune fiscala, vanzare de medicamente neconforme sau contrafacute, abuz de putere, neglijența, fals si…

Gigi Becali a caștigat unul dintre procesele contra Romaniei la CEDO. Curtea i-a dat dreptate parțial omului de afaceri

16:25, 20.02.2024 - Gigi Becali a declarat, marți, ca invins statul roman la CEDO, in procesul pe care l-a intentat in procesul schimbului de terenuri cu MApN. Patronul FCSB a reclamat statul roman, dupa condamnarea la 3 ani de inchisoare cu executare, pe care a primit-o in mai 2013, precizand ca vrea despagubiri.

Tucker Carlson, impotriva lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Alexei Navalnii. Reacția jurnalistului

10:35, 18.02.2024 - Tucker Carlson s-a dezis de susținerea fața de Vladimir Putin dupa moartea șocanta a lui Alexei Navalnii, manifestandu-și opinia contrara doar cateva zile dupa ce a realizat un interviu cu președintele rus, scrie evz.ro .

Trump, obligat sa plateasca 355 de milioane de dolari in procesul de frauda financiara și 3 ani interzis la afaceri in New York

22:55, 16.02.2024 - Donald Trump trebuie sa plateasca penalitați de 354,9 milioane de dolari in dosarul in care este acuzat ca și-a supraevaluat fraudulos averea neta, cu scopul de a-și inșela creditorii. Decizia a fost anunțata vineri un judecator din New York, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?