Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Probleme pentru fiica lui Connect-R de când a început școala. Ce a pățit Maya (exclusiv)

Publicat:

Connect-R are mari emoții de cand fiica lui a inceput școala. Acesta spera ca micuța sa aiba parte de clipe cat mai frumoase in noul colectiv, mai ales pentru ca a ales cu grija unitatea de invațamant, dar situația a luat o intorsatura neașteptata! Ce probleme are fiica lui Connect-R la școala, de fapt Fiica […] The post Probleme pentru fiica lui Connect-R de cand a inceput școala. Ce a pațit Maya (exclusiv) appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla cu Alessia, fiica lui CRBL și a Elenei, dupa desparțirea parinților ei. „Vrea sa faca asta cu toata ființa ei”

16:50, 05.04.2024 - CRBL și soția lui, Elena au surprins pe toata lumea atunci cand au anunțat ca au decis sa divorteze dupa 16 ani de casnicie. Cei doi au impreuna o fata in varsta de 14 ani, de care se vor ocupa impreuna, chiar daca nu mai formeaza un cuplu. De altfel, in cadrul unui interviu acordat pentru Ego, interpretul…

Oana Moșneagu, probleme cu doua luni inainte de cununia civila. Ce a pațit soția lui Vlad Gherman: „Eu calculand cate zile mai am…” / FOTO

13:10, 02.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman urmeaza sa faca pasul cel mare și sa se cunune in fața ofițerului de stare civila. Cei doi actori intampina probleme cu doua luni inainte de cununia civila. Iata ce a pațit soția lui Vlad Gherman!

Rareș Ciortan se confrunta cu probleme! Ce a pațit fostul iubit al Anei Mocanu: „Stresul, nervii...” / VIDEO

18:40, 25.03.2024 - Rareș Ciortan se confrunta cu probleme! Fostul iubit al Anei Mocanu a facut pe rețelele de socializare o postare cu care și-a ingrijorat fanii. Iata ce a pațit prietenul lui Jador, dar și ce imagini a publicat cu el!

Fiica lui Connect-R a fost la un pas de moarte din cauza unui vaccin. ”Ne-a nenorocit. De atunci a inceput momentul meu de depresie”

14:21, 21.03.2024 - Connect-R, cunoscut pentru dragostea profunda pe care o poarta fiicei sale, a dezvaluit ca a trecut printr-un coșmar pe care nu și l-ar fi putut imagina vreodata, la doar un an de la venirea pe lume a micuței sale.Dupa ce a fost vaccinata la varsta de un an, Maya a dezvoltat o boala grava care a necesitat…

Codin Maticiuc, adevarul despre educația dura pe care a primit-o din partea parinții lui. Cum a fost pedepsit. „N-au reușit niciodata”

15:30, 06.03.2024 - Codin Maticiuc, in varsta de 43 de ani, era numit in trecut „Crai de Dorobanți”, fiind unul dintre „rasfațații” showbiz-ului. Intre timp, actorul a devenit tata și este un fmilist convins. Deși multa lume crede ca Maticiuc a avut „lumea la picioare” inca din copilarie, afaceristul a dezvaluit ca lucrurile…

Xtra Night Show. Copilul Aniței Condescu, rapit de la școala?! Ce a declarat fiica fostului președinte al clubului pandurii Targu-Jiu:"Mi s-a spus ca cineva a venit sa il ia..." / VIDEO

22:30, 28.02.2024 - Se complica lucrurile in cazul Aniței Condescu, caz despre care s-a vorbit și serile trecute la Xtra Night Show. Fiica fostului președinte al clubului pandurii Targu-Jiu a povestit ca o straina a mers sa ii ia copilul de la școala, dandu-se drept bunica lui.

Probleme de sanatate in familia Laurei Cosoi. Ce a pațit fiica cea mica a vedetei: „De-abia acum incepe distracția” / FOTO

15:15, 10.02.2024 - Dupa ce ieri a avut o zi plina de filmari, Laura Cosoi a ajuns acasa și le-a povestit fanilor ca fiica cea mica are probleme de sanatate și ca de-abia incep adevarata provocare, caci nimic nu este mai greu pentru o mama sa știe ca unul dintre copii nu este bine.

Karmen Simionescu a ajuns la urgențe dupa un incident. Ce a pațit fiica lui Adi Minune: ”Aceasta nenorocire”

20:20, 09.02.2024 - Karmen Simionescu a trecut printr-un moment extrem de neplacut și a ajuns la spital. Artista și-a prins degetul in ușa de la mașina și a fost nevoita sa mearga la medic din cauza durerilor suferite.


Ce parere ai despre aceasta stire?