Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PRM vrea să obțină 13% la alegerile parlamentare și să nu mai fie catalogat drept extremist

Publicat:

Presedintele PRM Cluj, (fost deputat PRM in perioada 2000-2004), a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca partidul isi propune sa obtina 13% la alegerile parlamentare din 2020 si sa nu mai fie catalogat ca "extremist", transmite Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sud-coreenii au ieșit la vot: alegerile parlamentare, aflate in plina desfașurare, sunt cruciale pentru președintele Yoon Suk Yeol - Video

06:45, 10.04.2024 - Sud-coreenii au inceput sa voteze miercuri in cadrul alegerilor parlamentare, un vot ce serveste si ca referendum pentru sau impotriva presedintelui Yoon Suk Yeol si a programului sau conservator, dupa o campanie electorala polarizata si plina de ura, informeaza AFP, citat de AGERPRES.

Doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare din Coreea de Sud. Ce spera sa obțina președintele Yoon la „ziua judecații”

10:30, 05.04.2024 - Presedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol a votat vineri, in prima din cele doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare de saptamana viitoare. PD si alte partide de opozitie au descris alegerile ca fiind ”ziua judecatii”, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Nicolae Ciuca se sacrifica de dragul partidului

12:55, 01.04.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, luni, ca partidul este suveran si, daca acesta ii va cere sa candideze la alegerile prezidentiale, va proceda ca atare. Nicolae Ciuca a fost intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale din acest an, dupa ce europarlamentarul Rares Bogdan a spus ca…

Putin a catalogat drept „șantaj” avertismentele SUA privind un potențial incident terorist, cu doar 3 zile inainte de atacul de vineri

09:25, 23.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a respins avertismentele SUA privind un potențial incident terorist la Moscova, cu doar cateva zile inainte ca barbați inarmați sa atace vineri o sala de concerte din oraș.

Razboi in Ucraina, ziua 754 | Zelenski denunta alegerile din Rusia drept o simulare ilegitima, menita sa perpetueze dominatia lui Putin

00:10, 18.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 754. Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, denunta alegerile din Rusia drept o simulare ilegitima, menita sa perpetueze dominatia lui Putin. El critica dorinta lui Putin de a ramane la putere si manipularea procesului democra

Ce șanse are președintele Klaus Iohannis sa obțina șefia NATO? Calculele și strategia din spatele unei decizii „indraznețe"

15:46, 14.03.2024 - Comentatorii și analiștii politici consultați de ZIUA de CLUJ atrag atenția ca gestul lui Iohannis este unul indrazneț și matur, insa reprezinta și un mesaj pentru statele din vestul Europei și SUA.

Lukasenko isi anunta candidatura la presedintie in 2025, dupa ce voteaza in alegerile parlamentare si locale

16:25, 25.02.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko, principalul aliat al presedintelui rus Vladimir Putin, anunta duminica faptul ca urmeaza sa candideze la un nou mandat in alegerile prevazute in 2025, potrivit agentiei oficiale belaruse de presa Belta, scrie news.ro .

Nicolae Ciuca, oferte diferite pentru Hellvig și Boc: 'Ușa e deschisa' vs 'Are dreptul sa aleaga ce va face in continuare' (VIDEO)

14:20, 03.02.2024 - Presedintele PNL Nicolae Ciuca a sustinut, la Prima TV, ca Emil Boc poate sa aleaga: fie va candida pentru un nou mandat de primar la Cluj, fie va deschide lista liberalilor la alegerile europarlamentare. De asemenea, liderul PNL a spus, in contextul listei pentru Bruxelles, ca are o relatie foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?