Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prinţul Louis împlineşte 3 ani şi o nouă fotografie oficială a fost publicată

Publicat:

, cel mai mic dintre copiii printului William si ai lui , implineste vineri 3 ani. Cu aceasta ocazie, ducele si ducesa de Cambridge au publicat joi seara un nou portret cu printul, razand pe bicicleta, imbracat in uniforma de prescolar, potrivit news.ro.

"Ducele si ducesa sunt inantati sa impartaseasca cu voi o noua fotografie a printului Louis, facuta de ducesa saptamana aceasta, inainte de a merge in prima zi de gradinita", scrie .

Citește și: BREAKING Dragnea a SCOS IEPURELE DIN PALARIE in fața judecatorilor...

Nascut pe 23…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copiii lui Kate Middleton, pregatiți pentru cel mai negru scenariu: George, Charlotte și Louis au fost duși la psiholog

12:06, 16.04.2024 - Copiii lui Kate Middleton și ai prințului William sunt pregatiți pentru cel mai negru scenariu. Prințesa de Wales se lupta cu anxietate severa ca urmare a ședințelor intense de chimioterapie. Conform surselor regale, starea de sanatate a soției prințului William este precara, scrie bzi.ro .

Kate Middleton: Un semnal puternic impotriva Cancerului

16:40, 30.03.2024 - Intr-un gest curajos și sincer, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a facut un anunț emoționant cu privire la lupta personala pe care o duce impotriva cancerului. Anunțul, care a fost facut public intr-o declarație oficiala, a starnit un val de reacții și a oferit o platforma importanta pentru conștientizarea…

Cea mai recenta fotografie oficiala cu printesa Kate ar fi fost modificata

00:06, 12.03.2024 - Palatul Kensington a postat duminica o fotografie cu printesa Kate care ar fi fost modificata, o anomalie care a determinat AFP si alte mari agentii de presa sa retraga publicarea acestui instantaneu, prima imagine oficiala difuzata dupa interventia chirurgicala suferita de sotia printului William la…

Prima fotografie oficiala cu Kate Middleton, dupa intervenția chirurgicala

18:26, 10.03.2024 - Prima fotografie oficiala a Prințesei de Wales, Kate Middleton, realizata dupa intervenția chirurgicala la abdomen din luna ianuarie, a fost prezentata publicului. In imagine. aceasta apare inconjurata de copiii ei.

Prima fotografie oficiala a printesei de Wales dupa operatie a fost facuta publica de Ziua Mamei

12:16, 10.03.2024 - A fost publicata prima fotografie oficiala a Printesei de Wales, dupa ce aceasta a suferit o interventie chirurgicala abdominala in luna ianuarie. Imaginea cu Kate si copiii ei, realizata chiar de printul William, a fost facuta publica de Ziua Mamei, ca multumire pentru sprijinul constant al publicului…

Prințesa de Wales, prima fotografie de la intervenția chirurgicala abdominala FOTO

12:10, 10.03.2024 - Dupa intervenția chirurgicala abdominala suferita la jumatatea lunii ianuarie, Kate Middleton, prințesa de Wales, a mai fost vazuta o singura data. Pe rețelele de socializare a fost facuta publica prima imagine cu soția prințului William.

Prima fotografie oficiala cu Kate, dupa operația abdominala, publicata de Palatul Kensington. Cum arata prințesa de Wales

11:46, 10.03.2024 - Palatul Kensington a publicat duminica o fotografie cu prințesa de Wales. Este prima poza oficiala cu Kate Middleton dupa mai bine de doua luni, de cand a suferit o operatie abdominala ce necesita o recuperare indelungata, transmite BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?