Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prințul Harry spune că a părăsit Marea Britanie pentru a rupe "ciclul de suferință" din familia regală

Publicat:

s-a mutat în împreuna cu sotia si copilul lor pentru a rupe un "ciclu de suferinta" în familia sa, dupa ce si-a dat seama ca tatal sau, printul Charles, îl trata "asa cum a fost el însusi tratat", a declarat el într-un interviu difuzat joi, relateaza AFP citata de Agerpres.

Aceste declaratii ale printului Harry vin în prelungirea unui interviu soc acordat celebrei realizatoare americane în martie, care a avut efectul unei bombe în . Harry si Meghan au acuzat un…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prințul Harry și-a schimbat in mod oficial reședința principala - Noul domiciliu este in SUA

18:01, 18.04.2024 - Prințul Harry și-a schimbat in mod oficial reședința principala. Potrivit unor documente depuse in Marea Britanie, noul domiciliu este in SUA. Harry și Meghan locuiesc in California de cand au renunțat la funcțiile de membri ai familiei regale britanice, potrivit mediafax.

Prințul Harry ar putea fi EXPULZAT din Statele Unite. Teoria, lansata de Donald Trump

15:10, 19.03.2024 - Donald Trump a fost intrebat despre viza primita de prințul Harry, care a renunțat la indatoririle regale in ianuarie 2020 pentru a se muta cu soția in SUA, in cadrul unui interviu acordat politicianului britanic Nigel Farage, in emisiunea acestuia de la televiziunea GB News .„Va trebui sa vedem daca…

Prințul Harry se intoarce in SUA, dupa o zi in Marea Britanie: S-a vazut cu regele Charles 45 de minute, iar William a refuzat sa se intalneasca cu el

22:06, 07.02.2024 - Printul Harry, care a fost vazut, miercuri, pe Aeroportul Heathrow, potrivit presei britanice, s-a aflat in Marea Britanie pentru doar o zi, pentru a-l vizita pe tatal sau, regele Charles al III-lea, bolnav de cancer si nu s-a vazut cu fratele sau, printul mostenitor William, potrivit digi24.ro .

Prințul Harry se intoarce in SUA dupa o zi. S-a vazut cu regele Charles 45 de minute, iar William a refuzat sa se intalneasca cu el

20:45, 07.02.2024 - Printul Harry, care a fost vazut, miercuri, pe Aeroportul Heathrow, potrivit presei britanice, s-a aflat in Marea Britanie pentru doar o zi, pentru a-l vizita pe tatal sau, regele Charles al III-lea, bolnav de cancer, si nu s-a vazut cu fratele sau, printul mostenitor William.

Printul Harry se intoarce marti in Regatul Unit

13:40, 06.02.2024 - Prințul Harry urmeaza sa revina in Marea Britanie in cursul zilei de marți, a relatat cotidianul The Sun, inaintea unei intrevederi cu tatal sau, regele Charles, care a fost diagnosticat cu cancer, a transmis Reuters.

Printul Harry se va intoarce marti in Regatul Unit

12:21, 06.02.2024 - Printul Harry este asteptat sa se intoarca in Marea Britanie in cursul zilei de marti, a relatat cotidianul The Sun, inaintea unei intalniri cu tatal sau, regele Charles, in varsta de 75 de ani, care a fost diagnosticat cu cancer, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?