Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, se retrag oficial din rolurile familiei regale

Publicat:

si sotia sa, Meghan, renunta de buna voie la cuvantul "Royal" din brandul sub care doreau sa fie cunoscuti, . a Doua nu era de acord ca ei sa foloseasca, in continuare, acest termen, scrie observator.tv.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Prințul Harry și-a schimbat in mod oficial reședința principala - Noul domiciliu este in SUA

18:01, 18.04.2024 - Prințul Harry și-a schimbat in mod oficial reședința principala. Potrivit unor documente depuse in Marea Britanie, noul domiciliu este in SUA. Harry și Meghan locuiesc in California de cand au renunțat la funcțiile de membri ai familiei regale britanice, potrivit mediafax.

O femeie din Aiud a cerut ajutor prin 112, dupa o cearta cu soțul

11:16, 17.04.2024 - La data de 16 aprilie 2024, in jurul orei 18.46, o femeie de 55 de ani, din Aiud, a sesizat Poliția Municipiului Aiud, prin 112, cu privire la faptul ca soțul sau face scandal. Din primele cercetari efectuate de polițiștii deplasați la locuința celor doi, a rezultat ca, pe fondul consumului de bauturi…

Alergiile familiei regale britanice: pisici, cai, polen și... selfie-uri

16:30, 14.04.2024 - In afara de prințul William, care in 2018, in timpul unei excursii in Olso, glumea spunand ca este „alergic la selfie-uri”, mai mulți membri ai familiei regale sufera cu adevarat din cauza alergiilor.

Reacția dura catre membri ai familiei regale dupa problemele Regelui Charles și ale lui Kate Middleton: ‘Adunați-va’

15:10, 02.04.2024 - Dupa ce s-a aflat public ca Prințesa Kate și Regele Charles sufera de cancer și vor lua o pauza de la indatoririle regale, cațiva dintre membri familiei regale britanice au fost avertizați ca trebuie sa ia masuri in ceea ce privește poziția lor. Fostul majordom al Regelui Charles a avut o reacție dura…

Printul Harry si Meghan, mesajul pentru Kate, bolnava de cancer

06:25, 23.03.2024 - Ducele si ducesa de Sussex ii ureaza „sanatate si vindecare” printesei de Wales, Catherine, dupa ce aceasta a anuntat ca a fost diagnosticata cu cancer, relateaza BBC. Se stie ca relatiile dintre ei sunt foarte reci. Printul Harry si sotia sa Meghan au transmis intr-un comunicat scurt, ca spera ca printesa…

Printul Harry si Meghan, mesaj pentru Kate, bolnava de cancer

06:20, 23.03.2024 - Ducele si ducesa de Sussex ii ureaza „sanatate si vindecare” printesei de Wales, Catherine, dupa ce aceasta a anuntat ca a fost diagnosticata cu cancer, relateaza BBC. Se stie ca relatiile dintre ei sunt foarte reci. Printul Harry si sotia sa Meghan au transmis intr-un comunicat scurt, ca spera ca printesa…

EVENIMENT TRAGIC Membru al familiei regale britanice, mort la 45 de ani

14:40, 28.02.2024 - Intr-o declarație, Palatul Buckingham anunța faptul ca, Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabrielle Kingston, a murit la varsta de 45 de ani. The post EVENIMENT TRAGIC Membru al familiei regale britanice, mort la 45 de ani first appeared on Informatia Zilei .

Cum gestioneaza CRBL și soția sa, relația cu fiica lor! Cei doi și-au imparțit rolurile: "Nu te invața nimeni cum sa fi parinte"

23:45, 05.02.2024 - CRBL și soția sa, Elena, au vorbit despre rolul de parinți și cum gestioneaza cei doi relațiia cu fiica lor. Mai mult, aflam cine a avut ultimul cuvant atunci cand cei doi soți au luat hotararea de a participa la "Power Copule".


Ce parere ai despre aceasta stire?