Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prințul Harry și Meghan Markle, decizie aiuritoare. Reginei Elisabeta nu îi vine să creadă

Publicat:

și Prințul Harry au planuri mari in viitorul apropiat. Ducii de Sussex vin cu o propunere indrazneața pentru a II-a. Suveranei nu ii vine sa creada ca s-a ajuns in aceasta situație. Ce vor sa faca nepoții sai. Prințul Harry și , apel la a II-a Prințul Harry […] The post Prințul Harry și , decizie aiuritoare. nu ii vine sa creada appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meghan Markle primește o noua lovitura. Ce restricții va avea in Marea Britanie de acum inainte

16:00, 06.03.2024 - Un efect al numarului mare de critici la adresa Casei Regale britanice, cel puțin pentru Ducii de Sussex, a fost izolarea acestora. Dar, conform tabloidelor din Albion, Meghan Markle primește o noua lovitura, find vorba de restricțiile pecare le va avea in Marea Britanie de acum inainte.

Harry si Meghan au lansat discret un nou site pentru activitatile lor

11:45, 14.02.2024 - Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, si-au relansat, la inceputul saptamanii, site-ul, reunind toate activitatile lor, atat caritabile, cat si audiovizuale. Dupa cum noteaza presa de limba engleza, inclusiv revista People, site-ul Archewell.com, denumit dupa fundatia cuplului, a fost inlocuit cu…

Prințul Harry și Regele Charles, intalnire de doar 45 de minute!

10:55, 08.02.2024 - Prințul Harry s-a grabit sa ajunga in Marea Britanie, dupa ce a aflat ca tatal sau, Regele Charles al III-lea, a fost diagnosticat cu cancer. Potrivit presei britanice, ducele de Sussex a ajuns la Londra marți seara, fara soția lui Meghan Markle. De asemenea, el nu s-a intalnit cu fratele lui mai mare,…

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.


Ce parere ai despre aceasta stire?