Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prinţul Harry: Chiar nu a existat altă opţiune. Vreau să clarific că nu fugim

Publicat:

a declarat, la prima aparitie publica de cand a anuntat ca renunta la rolul din cadrul familiei regale britanice, ca aceasta a fost singura optiune pe care a avut-o si a subliniat ca va ramane casa lui. „Ce vreau sa clarific este ca nu fugim si, cu siguranta, nu va parasim”, a punctat el.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prințul Harry pierde inca un proces cu statul britanic și nu va mai beneficia de o echipa de securitate permanenta

14:41, 28.02.2024 - Prințul Harry a pierdut procesul pe care l-a intentat guvernul britanic pentru faptul ca i s-a redus serviciul de securitate cand se afla in Marea Britanie, din cauza statutului sau ca membru „inactiv” al Casei Regale, relateaza BBC.

Prințul Harry și Regele Charles, intalnire de doar 45 de minute!

10:55, 08.02.2024 - Prințul Harry s-a grabit sa ajunga in Marea Britanie, dupa ce a aflat ca tatal sau, Regele Charles al III-lea, a fost diagnosticat cu cancer. Potrivit presei britanice, ducele de Sussex a ajuns la Londra marți seara, fara soția lui Meghan Markle. De asemenea, el nu s-a intalnit cu fratele lui mai mare,…

Prințul Harry se intoarce in SUA dupa o zi. S-a vazut cu regele Charles 45 de minute, iar William a refuzat sa se intalneasca cu el

20:45, 07.02.2024 - Printul Harry, care a fost vazut, miercuri, pe Aeroportul Heathrow, potrivit presei britanice, s-a aflat in Marea Britanie pentru doar o zi, pentru a-l vizita pe tatal sau, regele Charles al III-lea, bolnav de cancer, si nu s-a vazut cu fratele sau, printul mostenitor William.

Printul Harry se intoarce marti in Regatul Unit

13:40, 06.02.2024 - Prințul Harry urmeaza sa revina in Marea Britanie in cursul zilei de marți, a relatat cotidianul The Sun, inaintea unei intrevederi cu tatal sau, regele Charles, care a fost diagnosticat cu cancer, a transmis Reuters.

Printul Harry se va intoarce marti in Regatul Unit

12:21, 06.02.2024 - Printul Harry este asteptat sa se intoarca in Marea Britanie in cursul zilei de marti, a relatat cotidianul The Sun, inaintea unei intalniri cu tatal sau, regele Charles, in varsta de 75 de ani, care a fost diagnosticat cu cancer, informeaza Reuters.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Regele Charles. Monarhul are cancer

12:21, 06.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis dupa anuntul conform caruia Regele Charles III are cancer, ca ii doreste insanatosire completa. ”Gandurile noastre se indreapta catre Majestatea Sa Regele Charles III si Familia Regala, precum si spre poporul Regatului Unit, in aceste momente…


Ce parere ai despre aceasta stire?