Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Principalele probleme cu care se confruntă administrația locală

Publicat:

Principalele probleme cu care se confrunta administrația locala Foto: Arhiva / facebook.com/noapteamuzeelor

, reprezentanții Uniunii Consiliilor Județene au discutat luni cu premierul Florin Cîțu, în perspectiva adoptarii proiectului de buget pentru acest an.

Au fost aduse în discuție principalele probleme cu care se confrunta administrația locala, în ceea ce privește utilizarea veniturilor proprii și au fost avansate mai multe soluții care urmeaza sa fie convenite cu Executivul.

Reporter: Petruța Obreja - "Timp de doua ore, președinții…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Georgiana Lobonț și soțul ei, ghinion dupa ghinion! Cei doi soți se confrunta cu probleme in instanța

23:45, 24.02.2024 - Georgiana Lobonț și soțul ei au ghinion dupa ghinion in instanța. Ci doi soți trec prin momente delicate dupa ce au platit o suma importanta de bani pentru achiziționarea unei locuințe in Dubai. Ce au hotarat magistrații.

Mesaj ingrijorator dinspre Oțelul Galați: „Dorinel Munteanu se confrunta cu serioase probleme de sanatate”

16:41, 20.02.2024 - Cristian Munteanu, managerul general al Oțelului Galați, și-a exprimat public susținerea fața de antrenorul echipei, Dorinel Munteanu. „Neamțul” se confrunta cu probleme de sanatate serioase, care il fac sa nu poata fi prezent alaturi de stafful sau, fiind necesara spitalizarea acestuia. Oficialul galațenilor…

Star Magazin. „Nu mai pot de durere!”. Cristina Spatar se confrunta cu probleme grave. A fost nevoita sa-și anuleze concertele / VIDEO

14:55, 07.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, Cristina Spatar a marturisit ca se confrunta cu probleme grave. Artista are dureri, iar de trei saptamani trece prin momente grele. Vedeta a fost nevoita sa-și anuleze concertele. Iata ce a pațit cantareața!

Andra Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Iubita lui Lele a ajuns pe perfuzii: „La fiecare pas…” / FOTO

08:25, 24.01.2024 - Andra Volos i-a ingrijorat pe fanii ei cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Vedeta a marturisit ca se confrunta cu probleme de sanatate. Iubita lui Lele a ajuns pe perfuzii. Iata ce a pațit partenera de viața a celebrului cantareț de manele!

Jaime Dornan din filmul „Fifty Shades of Grey”, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate se confrunta celebrul actor

09:50, 23.01.2024 - Jaime Dornan, celebrul actorul din 'Fifty Shades of Grey', a fost internat de urgența la spital. Starul de la Hollywood a crezut ca are un atac de cord. Iata care este starea de sanatate a lui Jaime Dornan!


Ce parere ai despre aceasta stire?