Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul caz de febră dengue cu transmitere sexuală din Europa, identificat la Madrid

Publicat:

y Cajal din Madrid a identificat primul caz de febra dengue prin transmitere sexuala inregistrat in Europa, diagnosticat la un tanar care nu calatorise in zonele cu risc, scrie agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Liderii PNL iau pulsul diasporei: romanii din Spania cer blocarea extremismului

20:05, 16.03.2024 - Astazi, liderii PNL Nicolae Ciuca, Lucian Bode și Rareș Bogdan au vizitat diaspora romana din Spania. Au avut loc intalniri cu membrii comunitații romanești și preoții romani din Spania. Intr-un an electoral tensionat, mesajul romanilor stabiliți in Spania catre reprezentanții PNL a fost clar: ascensiunea…

Aeroportul Internațional din Bacau trece la programul de vara. Șapte zboruri noi spre Europa

12:25, 09.03.2024 - Aeroportul Internațional ”George Enescu” din Bacau adauga, incepand cu 31 martie, zboruri noi spre Bergamo, Bologna, Catania, Liverpool, Madrid, dar și chartere spre Grecia (Creta - Heraklion) sau Turcia (Antalya).

Stare de urgența sanitara! Numarul de cazuri de febra dengue a crescut. 32 de persoane au fost declarate decedate

16:10, 27.02.2024 - A fost declarata stare de urgența sanitara! In ultimele zile s-a inregistrat o creștere masiva a numarului de cazuri de febra dengue. Iata ce semnal de alarma au tras autoritațile, dar și ce masuri au fost luate!

Alerta de febra Dengue intr-o țara din Europa

11:35, 16.02.2024 - Italia este in alerta de febra Dengue. Pe aeroportul Fiumicino din Roma, principala cale de intrare pentru straini, a fost intensificat controlul pasagerilor si bunurilor venite din tari cu focare. Este vorba, in special, de Brazilia si Argentina. Anul trecut, Italia a inregistrat 362 de astfel de cazuri.…


Ce parere ai despre aceasta stire?