Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele imagini cu Meghan Markle în rochie de mireasă

Publicat:

in rochie de mireasa, iata momentul cel mai așteptat al marelui eveniment regal se petrece chiar acum.  a plecatde la imbracata in rochie de mireasa și avțnd chipul acoperit cu un voal alb. Aceasta se afla in mașina alaturi de mama sa. Citește și –  Primele fotografii cu Prințul Harry și Prințul William la nunta regala Citește și –  Vedete la nunta regala. FOTO

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prodanca. Punct și de la capat. Finii Anamariei Prodan s-au cununat in Las Vegas. Ce rochie va purta Kallina la nunta: „Acum sunt doamna...” / VIDEO

21:15, 06.04.2024 - Finii Anamariei Prodan au facut pasul cel mare in Las Vegas! Ce rochie va purta Kalina la nunta. Viitorii miri au terminat repede cu actele, așa ca sunt nerabatori sa faca și marea petrecere. Imagini emoționante in cadrul emisiunii Prodanca. Punct și de la capat!

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Cu cine seamana micuțul

20:35, 29.01.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a distribuit in mediul online un filmuleț adorabil in care apare fiul sau. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a aratat susținatorilor chipul baiețelului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?