Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primarii municipiilor vor axe de finanțare în PNRR pentru drumurile de centură, regenerare urbană și siguranța instituțiilor publice

Publicat:

La Ministerul Investițiilor și a avut loc marți o dezbatere privind Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), document care include mai multe programe de finanțare in valoare totala de 30 miliarde euro, fonduri europene, pentru perioada 2021-2027. La dezbatere a participat o delegație a Asociației Municipiilor din Romania, condusa de președintele AMR, , delegație din care a facut parte și primarul municipiului Campina, .

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ghinea: Ultima cerere de plata a Romaniei aprobata de Comisia Europeana e cea din decembrie 2022. Cererea de plata numarul 3 din PNRR nu a fost nici acum aprobata de catre CE

15:55, 17.04.2024 - Cererea de plata numarul 3 a fost depusa pe 15 decembrie 2023 si, conform regulamentului Mecanismului de Redresare si Rezilienta, ar fi trebuit evaluata de catre oficialii de la Bruxelles in termen de doua luni, mai arata comunicatul de presa al USR. Evaluarea a fost prelungita initial cu o luna, la…

Marcel Ciolacu: Din sumele din transa 1 si 2 din PNRR avem consumate pana acum vreo 20%. Asteptam ultimul raport

13:55, 02.04.2024 - Premierul Marcel Cioacu a declarat, marți, ca Romania a consumat pana acum circa 20% din transele 1 si 2 din Planul National de Redresare si Rezilienta, iar cu privire la transa a treia a afirmat ca Guvernul asteapta ultimul raport, dupa vizita oficialului european pentru PNRR, Celine Gauer.

Pislaru spune ca Romania trebuie sa se așeze la masa de decizie a UE: Sa depașim statutul de țara asistata

06:36, 02.04.2024 - Dupa 17 ani de cand Romania este membra a Uniunii Europene, economia țarii s-a dezvoltat, bazandu-ne pe fondurile primite de la Bruxelles. Dragoș Pislaru, membru al Parlamentului European, spune ca țara noastra trebuie sa iși depașeasca statutul de „țara asistata” și sa devina un membru care sa ia…

Ora Pamantului, marcata si la Palatul Victoria / Ciolacu: Sunt eforturi menite sa asigure eficienta in termeni economici, dar si tranzitia catre o economie verde si combaterea schimbarilor climatice

10:55, 23.03.2024 - ”Domeniul energiei are o importanta strategica pentru oricare dintre statele lumii, nu doar prin prisma resurselor de care dispunem la nivel global, ci si din punct de vedere al responsabilitatii fata de mediu si insasi viata pe planeta Pamant, care este casa noastra, a tuturor”, a transmis, sambata,…

Pierdem 500 milioane euro din PNRR pe ”jalonul 206”. Ciolacu: Mai vorbim

21:20, 21.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a precizat ca exista un dialog cu reprezentantii Comisiei Europene pentru a gasi solutiile cele mai bune, intrebat despre faptul ca cei de la CE considera ca impozitarea microintreprinderilor este mult prea lejera. „Cu adevarat, daca nu ajungem la un acord Romania risca sa piarda…

Peste 110 milioane de euro: Primaria Constanta a semnat contractul pentru proiectarea si executia noului CET

09:15, 06.03.2024 - Noua centrala termoelectrica vine in completarea proiectului de reabilitare si modernizare a retelei de transport si distributie a agentului termic. Proiectul "Sursa de productie energie utila termica si electrica prin cogenerare de inalta eficienta in municipiul Constantaldquo; este primul proiect…

Presedintele CJ Covasna: Castelul de la Olteni va fi o atractie turistica unica in regiune; va avea si un centru de echitatie

06:40, 26.02.2024 - Castelul din Olteni, aflat in curs de reabilitare pe baza unui proiect cofinantat prin Planul National de Redresare si Rezilienta, urmand a fi transformat intr-un muzeu ecvestru, va avea si un centru de echitatie, potrivit presedintelui Consiliului Judetean Covasna, Tamas Sandor. „Judetul Covasna are…

Florin Dragan, rectorul UPT: „La nivel national, numarul de studenți ce vor sa devina ingineri a scazut cu aproape 15% in ultimii zece ani. Asta deși pe piața muncii este o cerere imensa”

10:40, 09.02.2024 - Un raport privind starea invațamantului superior din Romania, realizat de Ministerul Educației, arata ca la facultațile de inginerie erau anul trecut inscriși 75.331 de studenți. In 2014 erau cu 11.000 mai mulți; Deși universitațile tehnice au reușit sa mențina in general cifrele de școlarizare, universitațile…


Ce parere ai despre aceasta stire?